Video: Kasperi Kapanen osui komealla tavalla Montreal Canadiensin verkkoon

Kasperi Kapanen kauden avausmaali

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:ssä toisistaan mittaa ottivat Pittsburgh Penguins ja Montreal Canadiens. Penguinsin Kasperi Kapanen iski komean osuman.

Pittsburgh Penguinsin suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen on esiintynyt viime aikoina edukseen NHL-kaukaloissa. Tästä osoituksena on paikka ykkösketjussa supertähti Sidney Crosbyn rinnalla.

Ykkösketjua johtava Crosby ylsi viime yönä Montreal Canadiensia vastaan komeaan merkkipaaluun, kun Penguinsin kapteeni merkkautti ottelussa kaksi tehipistettä. Crosbylla on nyt vyöllään 400 ottelua, jossa hän on onnistunut tekemään vähintään kaksi tehopistettä. Koko NHL:n historiassa tähän saavutukseen on yltänyt Crosbyn lisäksi vain 13 muuta pelaajaa.

Mainos:
https://twitter.com/penguins/status/1470935971629867010

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Myös Kapasen osalta ottelu Montrealia vastaan sujui mallikkaasti. Kapanen aloitti ottelun maalitehtailun ensimmäisessä erässä napauttaen kiekon ilmasta maaliin ohi Jake Allenin. Voit katsoa videon maalista alta.

Katso video, kun Kasperi Kapanen osuu komealla tavalla ilmasta:

https://twitter.com/VSportSuomi/status/1471005231156715526

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Kapasen kausi on sujunut nousujohteisesti. Hyökkääjä on onnistunut 28 ottelussa iskemään tehot 7+9=16. Penguinsin oma varaus teki paluun Pittsburghiin viime kaudeksi viiden Torontossa vietetyn kauden jälkeen.

Kapanen on vahvasti tyrkyllä Suomen joukkueeseen Pekingin olympialaisiin 2022. Tällä hetkellä on kuitenkin hyvinkin mahdollista, että NHL-pelaajat jäävät pois olympialaisista. Suurimpana syynä NHL-pelaajien epävarmuuteen olympialaisten suhteen on Kiinan tiukka koronaprotokolla, jonka myötä pelaajat saattaisivat joutua olemaan jopa kuukauden ajan Kiinassa karanteenissaa.