Suomi ja Kazakstan iskevät yhteen – näin katsot ottelun maksutta!

Jere Innala Jääkiekon MM-kisat Live Stream Saksa Suomi Leijonat Italia Norja Kazakstan USA

Kazakstan – Suomi kuuluu jääkiekon MM-kisojen sunnuntaipäivän ohjelmaan. Tässä maksuton live stream matsiin!

Kazakstan – Suomi: Jääkiekon MM Live Stream 2021

Tuskin kenellekään on epäselvää se, että suurena ennakkosuosikkina otteluun lähtee Leijonat. Suomi pelasi avausottelunsa lauantaina napaten 2-1-voiton Yhdysvalloista.

Moni asia Leijonien pelaamisessa oli yllättävänkin hyvällä mallilla jo avausottelussa, ja varsinkin Jussi Olkinuoran tekeminen tolppien välissä oli vakuuttavaa.

Mainos:

Ennakkosuosikin asemasta huolimatta – tai juurikin siitä johtuen – Kazakstanin kanssa saa kuitenkin olla tarkkana, sillä joukkue avasi kisansa lauantaina yllättävällä, voittolaukausten jälkeen tulleella 3-2-voitolla isäntämaa Latviasta.

Suomi ja Kazakstan ovat kohdanneet MM-kisoissa viimeksi vuonna 2014, ja tuolloin Leijonat vei voiton 4-3. Helppoa ei siis aiemminkaan ole ollut.

Ottelu pelataan sunnuntaina 23. toukokuuta kello 16:15.

Jääkiekon MM-kisojen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, jonka jälkeen valtava live streamien kattaus aukeaa katsottavaksi. Jos et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki nopeasti TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Jääkiekon MM livestream kattaa kaikki ottelut aina alkusarjasta mitalipeleihin saakka. Voit siis katsoa suorana lähetyksenä myös, kuinka Kanada, Ruotsi, USA, Venäjä, Tshekki, Sveitsi ja muut Leijonien suurimmat haastajat suorittavat kisojen edetessä!