Leijonat voitti kisa-avauksessa Yhdysvallat – katso video Iiro Pakarisen voittomaalista

Suomen MM-joukkue 2023 Latvia - Suomi Nuorten Leijonien joukkue Pikkuleijonien Tyttöleijonat Pikkuleijonat Suomen kentälliset Leijonien joukkue Suomen kokoonpano kentälliset Suomen turnauksen parhaat pelaajat kentälliset Suomi - Latvia Leijonat U18 MM-kisat Leijonien ketjut Suomen joukkueessa koronatartunta Leijonat USA - Suomi - Slovakia Nuoret Leijonat Nuorten U20 MM-kisat

Leijonat aloitti MM-kisaurakkansa Yhdysvaltoja vastaan voitokkaasti. USA kaatui avausottelussa lukemin 2-1.

Leijonat aloitti vuoden 2021 MM-kisat voitokkaasti. Yhdysvallat kaatui kisa-avauksessa lopulta lukemin 2-1.

Suomen maalinteon aloitti toisessa erässä Atte Ohtamaa viivalaukauksellaan. Iiro Pakarinen vei Suomen hieman onnekkaasti 2-0 -johtoon. Voit katsoa videon Pakarisen voittomaaliksi jääneestä osumasta alta.

Jos twiitti ei näy laitteellasi, voit katsoa sen suoraan IIHF:n Twitter-tililtä.

USA tuli toisessa erässä maalin päähän ylivoimalla Jason Robertsonin osumalla. USA painoi vimmatusti päälle kolmannessa erässä, mutta ei onnistunut ohittamaan Suomen maalilla hyvän ottelun pelannutta Jussi Olkinuoraa.

Suomen otteluohjelmassa seuraava ottelu on jo huomenna, kun Suomi kohtaa Kazakstanin kello 16:15 alkavassa ottelussa.