Ennakko: Leijonat ennakkosuosikkina Kazakstania raatelemaan – onko Kazakstanista yllättämään Suomea?

Maailmanranking MM-kisat 2023 Latvia - Suomi - Ruotsi Jääkiekon MM-kisat Karjala-turnaus otteluohjelma Iiro Pakarinen Suomi - Kanada Yleisöä Suomi - Italia Kazakstan

Leijonat kohtaa turnauksen toisessa ottelussa Kazakstanin. Suomi lähtee otteluun valtavana ennakkosuosikkina, mutta kisoissa on jo tähän mennessä nähty lukuisia yllätyksiä, pystyykö Kazakstan tänään järjestämään yhden lisää?

Suomi lähtee tänään kello 16:15 alkavaan otteluun Kazakstania vastaan odotetusti ennakkosuosikkina. Leijonat kaatoi eilen komeasti Yhdysvallat ja tänään vastaan asettuu reilusti eilistä heikompi nippu – ainakin paperilla.

Jos haluat katsoa Suomen kisojen toisen ottelun, niin Kazakstan – Suomi live stream tarjoilee ottelun suorana kotisohville ja pääset jännittämään Leijonien puolesta!

Mainos:

Kazakstan avasi eilen kisat voitolla. Se onnistui hieman yllätyksellisesti kaatamaan Latvian voittolaukausten jälkeen lukemin 3-2. Varuillaan saa tänään myös Leijonat olla.

Suomen eilinen ottelu Yhdysvaltoja vastaan päättyi Suomen voittoon kliinisen esityksen jälkeen. Suomi teki ottelun kaksi ensimmäistä maalia, Yhdysvallat tuli maalin päähän, mutta Suomen puolustus ja etenkin maalia vartioinut Jussi Olkinuora pelasivat kolmannessa erässä tiiviisti ja Leijonat nappasi ansaitut kolme pistettä.

Tiukassa lohkossa pistemenetyksiin ennakolta heikommille maille ei ole millään maalla varaa, ei edes Suomella. KHL-pitoinen Kazakstan on aidosti vaarallinen joukkue, eikä sitä saa mikään maa näissä kisoissa aliarvioida.

Historia puoltaa Suomen voittoa. Suomi ja Kazakstan ovat kohdanneet arvokisoissa virallisissa otteluissa neljä kertaa ja näistä Suomi on voittanut jokaisen. Yhteismaalit näissä ottelussa ovat Leijonille 20-6.

Historian turvin ei kuitenkaan näissäkään kisoissa pisteen pistettä jaeta. Suomi joutuu tekemään täyden päivätyön tänään Kazakstania vastaan. Suomen kokoonpanosta mielenkiintoisia seurattavia ovat eilisen ottelun tapaan ainakin Petri Kontiola ja Arttu Ruotsalainen, jotka ennakkoon kantavat suurta tulosvastuuta turnauksessa. Kumpikaan ei vielä eilen pistetiliään auki saanut.

Kazakstan – Suomi käynnistyy tänään Latviassa kello 16:15.

Kuinka kävi, kun Kazakstan ja Suomi edellisen kerran kohtasivat – katso video!

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan täältä.