Leijonille tarjolla hurjia vahvistuksia NHL:stä – näiden suomalaisten pelit päättyivät runkosarjaan

NHL-vahvistuksia Juuse Saros Juuse Saroksen reidet

NHL:n runkosarjan päättyminen tarkoittaa puolille koko sarjan joukkueista myös kauden päättymistä. Suomalaisittain pudonneet pelaajat ovat mahdollisia NHL-vahvistuksia kevään MM-kisoihin.

Jukka Jalosella on melkoisen mukava tehtävä koota Suomen joukkuetta kohti kevään MM-kisoja, jotka pelataan toista kertaa putkeen Suomessa ja Tampereella.

Euroopassa on runsain mitoin huippukauden pelanneita suomalaisia ja lisäksi NHL:stä on tarjolla Leijonien käyttöön äärimmäisen kovia NHL-vahvistuksia.

Mainos:

Maalivahtiosastosta ei tarvitse olla tälläkään kertaa huolissaan. NHL:ssä kausi päättyy niin Juuse Saroksen ja Kevin Lankisen, kuin myös Ville Husson, Kaapo Kähkösen ja Ukko-Pekka Luukkosen osalta. Nähtäväksi jää, nähdäänkö jopa koko maalivahtitrio NHL:stä.

Puolustuspäähän vahvistuksia on tarjolla niin ikään useita. Henri Jokiharju, Olli Määttä, Rasmus Ristolainen, Juuso Välimäki ja Urho Vaakanainen eivät jatka pelejään pudotuspeleissä. Tästä viisikosta Vaakanaisen sopimus on katkolla.

Myös hyökkäykseen on tarjolla laatua, vaikka Florida Panthers selvittikin tiensä pudotuspeleihin ja Aleksander Barkovin, Eetu Luostarisen ja Anton Lundellin saapuminen kisoihin on epätodennäköisempää. Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine on odotettu nimi Leijoniin, mutta Lainetta vaivaa tällä hetkellä loukkaantuminen. Myös Predatorsin Juuso Pärssinen on yksi erityisen kiinnostava NHL:stä vapautuva nimi, kuin myös St. Louis Bluesin Kasperi Kapanen.

Pittsburgh Penguinsin pudotuspelisauma meni viemäriin aivan viimeisillä hetkillä. Penguinsista vapautuu käyttöön siis yksi erittäin mielenkiintoinen nimi, kun Mikael Granlund on Leijonien käytettävissä. Granlund on ollut Suomen mukana voittamassa kahta MM-kultaa ja olisi Tampereelle todella toivottu lisä Suomen joukkueeseen.

NHL-vahvistuksia tarjolla – näiden suomalaisten kausi päättyy NHL:n runkosarjaan

Anaheim Ducks

Urho Vaakanainen

Arizona Coyotes

Matias Maccelli
Juuso Välimäki

Buffalo Sabres

Henri Jokiharju
Ukko-Pekka Luukkonen

Columbus Blue Jackets

Patrik Laine

Detroit Red Wings

Ville Husso
Olli Määttä

Montreal Canadiens

Joel Armia
Jesse Ylönen

Nashville Predators

Kevin Lankinen
Juuso Pärssinen
Juuse Saros

Philadelphia Flyers

Rasmus Ristolainen

Pittsburgh Penguins

Mikael Granlund

San Jose Sharks

Markus Nutivaara

St. Louis Blues

Kasperi Kapanen

Winnipeg Jets

Saku Mäenalanen

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Leijonat pelaa samassa lohkossa yhdessä USA:n, Ruotsin, Saksan, Tanskan, Itävallan, Ranskan ja Unkarin kanssa. Suomen kisaurakka alkaa 12. toukokuuta ottelulla Yhdysvaltoja vastaan. Tsekkaa otteluohjelma kokonaisuudessaan!