Leijonien joukkue Karjala-turnaukseen nimetty

Leijonien kentälliset joukkue U18 MM-kisat Suomen joukkue Nuoret Leijonat Leijonien joukkue Pikkuleijonat Suomi voitti MM-kultaa Leijonien Leijonat kisapassit kokoonpano Pikkuleijonien kentälliset Leijonat Pikkuleijonat Leijonien MM-joukkue Suomi - Venäjä Suomen olympiajoukkue Leijonien pelipaidat olympialaisissa Suomen Leijonien joukkue Karjala-turnaus Leijonien kentälliset Nuoret Leijonat miesten Pikkuleijonat Hlinka Gretzky Cup Kanada - Suomi - Tshekki Leijonat Kazakstan - Suomi Pikkuleijonat

Leijonien joukkue 11.-14.11. pelattavaan Karjala-turnaukseen on nimetty. Suomi lähtee kotiturnaukseen tuttuun tapaan vahvalla joukkueella.

Karjala-turnaus 2021 pelataan tuttuun tapaan isänpäiväviikonloppuna Helsingin Hartwall Arenalla.

Jos et ole vielä hommannut lippuja turnaukseen, niin käy osallistumassa arvontaan jossa voit voittaa isänpäivän Suomi – Ruotsi -otteluun liput itsellesi ja kaverillesi!

Mainos:

Aiemmin joukkueensa turnaukseen ilmoitti jo Venäjä. Venäjä lähtee tuttuun tapaan turnaukseen nuorella joukkueella, mukana on myös 16-vuotias superlupaus.

Myös Jukka Jalonen nimesi oman joukkueensa tulevaan turnaukseen. Leijonien joukkue on EHT-kauden avaavassa turnauksessa tuttuun tapaan vahva ja koostuu pääosin muualla kuin Suomessa kiekkoilevista pelaajista.

Leijonien joukkue Karjala-turnaukseen:

Maalivahdit:

Jussi Olkinuora (Metallurg Magnitogorsk)
Niclas Westerholm (SaiPa)

Puolustajat:

Miika Koivisto (Växjö Lakers)
Kasper Kotkansalo (HIFK)
Mikko Lehtonen (SKA Pietari)
Petteri Lindbohm (Jokerit)
Atte Ohtamaa (Kärpät)
Jarkko Parikka (Ilves)
Vili Saarijärvi (Lukko)
Tony Sund (Rögle BK)
Sami Vatanen (Geneve-Servette HC)
Veli-Matti Vittasmäki (Tappara)

Hyökkääjät:

Miro Aaltonan (HK Vitjaz)
Marko Anttila (Jokerit)
Hannes Björninen (Jokerit)
Valtteri Filppula (Geneve-Servette HC)
Markus Granlund (Salavat Julajev Ufa)
Joonas Kemppainen (SKA Pietari)
Heikki Liedes (KooKoo)
Sakari Manninen (Salavat Julajev Ufa)
Saku Mäenalanen (Kärpät)
Niko Ojamäki (HK Vitjaz)
Iiro Pakarinen (Jokerit)
Harri Pesonen (SCL Tigers)
Ville Petman (SaiPa)
Toni Rajala (EHC Biel)
Veli-Matti Savinainen (Jokerit)

Karjala-turnaus pelataan Helsingissä isänpäiväviikonloppuna 11.-14.11. Suomen turnaus alkaa ottelulla Venäjää vastaan torstaina. Lauantaina on vastassa Tshekki ja turnaus huipentuu otteluun rakasta naapurimaata Ruotsia vastaan.

Kaikki Suomen EHT-ottelut ovat katsottavissa ilmaiseksi televisiosta TV5 -kanavalta. Kaikki EHT-ottelut läpi kauden näkyvät myös Discovery+ -palvelun kautta.