Leijonat kohtaa Slovakian puolivälierässä – näillä kentällisillä jahtaamaan paikkaa mitalipeleissä

Leijonien harjoitusottelut kentälliset Saku Mäenalanen Suomen kentälliset

Suomi ja Slovakia kohtaavat toisensa Tampereen torstai-illassa puolivälieräottelussa. Leijonien kentälliset illan otteluun on julkaistu.

Leijonat lähtee jahtaamaan paikkaa mitalipeleissä Tampereen torstai-illassa Slovakiaa vastaan. Slovakialla on varmasti hyvässä muistissa Pekingin olympialaisten välieräottelu, kun Leijonat kaatoi Slovakian ja eteni finaaliin. Slovakia lähtee siis otteluun hakemaan revanssia Suomesta.

Suomi on otteluun lähdettäessä kuitenkin selkeä ennakkosuosikki. Suomi on ollut turnauksessa yksi vakuuttavimmista, ellei se vakuuttavin, joukkue. Leijonat teki nykymuotoisten MM-kisojen ennätyksen, kun se päästi alkulohkovaiheessa vain viisi maalia. Etenkin Jussi Olkinuoran toiminta maalilla on ollut kerrassaan häikäisevää. Olkinuora jatkaa maalilla myös tänään.

Mainos:

Leijonien puolustuksessa on Sami Vatasen mentävä lovi, kun mainiosti turnauksessa esiintynyt Vatanen ei pysty pelaamaan puolivälierässä. Hänen paikkansa kokoonpanossa ottaa Suomen yhdeksäntenä puolustajana ollut Ville Pokka, joka oli pelaavassa kokoonpanossa vielä turnauksen alkuvaiheessa.

Leijonien kentälliset Slovakiaa vastaan puolivälierässä

Maalivahti:
45 Jussi Olkinuora

Varamaalivahti:
29 Harri Säteri

1:
64 Mikael Granlund (A) – 65 Sakari Manninen – 70 Teemu Hartikainen
4 Mikko Lehtonen – 38 Juuso Hietanen

2:
25 Toni Rajala – 51 Valtteri Filppula (C) – 76 Jere Sallinen
41 Miro Heiskanen – 50 Mikael Seppälä

3:
82 Harri Pesonen – 91 Juho Lammikko – 10 Joel Armia
3 Niklas Friman – 2 Ville Pokka

4:
80 Saku Mäenalanen – 24 Hannes Björninen – 12 Marko Anttila (A)
23 Esa Lindell – 55 Atte Ohtamaa

Suomen ja Slovakian välinen ottelu alkaa kello 20:20. Ottelu on katsottavissa ilmaiseksi MTV3 -kanavalta. Kaikki MM-kisojen ottelut näkyvät maksullisen C More -palvelun välityksellä. Kaikki puolivälieräottelut pelataan torstaina, kaksi ensimmäistä kohtaamista alkavat kello 16:20. Tsekkaa otteluohjelma kokonaisuudessaan!