Leijonien kapteeni Valtteri Filppula jatkaa uraansa – myös Sami Vatanen teki sopimuksen

Leijonat Valtteri Filppula MM

Leijonien kapteeni Valtteri Filppula jatkaa vaikuttavaa uraansa ainakin vuodella. Myös Sami Vatanen on tehnyt jatkosopimuksen.

Geneve-Servette tiedottaa, että suomalaiset Valtteri Filppula ja Sami Vatanen jatkavat uraansa seuran riveissä. Kumpikin kiekkoili menneellä kaudella ensimmäistä kauttaan sveitsiläisseuran riveissä. Joukkue sijoittui runkosarjassa menneellä kaudella kahdeksanneksi ja selvitti tiensä pudotuspeleihin. Pudotuspelit jäivät kuitenkin lyhyiksi, kun Lugano tiputti Servetten suoraan kahdessa ottelussa ensimmäisellä kierroksella.

Filppula kipparoi Suomen olympiakultaan Pekingissä ja toimii Leijonien kapteenina myös MM-kisoissa. Olympiakullan lisäksi Stanley Cupin voittanut Filppula jahtaa Leijonien paidassa historiallista kolmatta kultaansa. 38-vuotias Filppula on tehnyt seuran kanssa vuoden mittaisen sopimuksen.

Mainos:

Sami Vatasen, 30, sopimus sveitsiläisseuran kanssa on kaksivuotinen. Vatanen oli Filppulan tapaan mukana Leijonien joukkueessa Pekingissä, kun Suomi voitti historiallisen ensimmäisen olympiakultansa.