Hyvää yötä, Kanada? Hallitseva maailmanmestari vaikeuksissa Tre Kronoria vastaan

William Nylander

Hallitseva maailmanmestari Kanada on puolivälierässä ongelmissa Ruotsia vastaan. Ruotsi siirtyi toisessa erässä jo 3-0 -johtoon.

Alkulohkojen viimeisellä kierroksella spekuloitiin B-lohkon osalta sillä, että millä tuloksilla on mahdollista välttää hallitseva maailmanmestari Kanada ensimmäisellä kierroksella. Lopulta Kanadan kohtaaminen lankesi Ruotsille, joka sijoittui B-lohkossa toiseksi.

Hallitseva maailmanmestari on kuitenkin puolivälierässä suurissa vaikeuksissa. Carl Klingberg vei ensimmäisen erän alussa Tre Kronorin johtoon ja William Nylander lisäsi johtoa vain seitsemän minuutin pelin jälkeen komealla osumallaan.

William Nylander iskee komean osuman – Kanada vaikeuksissa Tre Kronorin kanssa

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Ensimmäisessä erässä ei lisäosumia nähty ja erätauolle lähdettiin Ruotsin johtaessa lukemin 2-0.

Toinen erä alkoi samoissa merkeissä kuin ensimmäinen – ainakin tulostaululla. Vaikka pelinhallinta toisessa erässä olikin Kanadalla, ensimmäisenä iski Ruotsi. Max Friberg iski Ruotsin kolmannen osuman ennen toisen erän ja ottelun puoliväliä ja siirsi Tre Kronorin jo 3-0 -johtoon.

Myös Leijonat pelaa oman puolivälieräottelunsa tänään (Suomen kentälliset). Suomi kohtaa kello 20:20 alkavassa ottelussa Tampereella Slovakian.