Leijonien kentälliset Sveitsiä vastaan – NHL-vahvistukset eivät vielä mukana, Otto Leskinen joutuu jäämään sivuun joukkueesta

Unkari Itävalta - Suomi Leijonien parhaat pelaajat Suomen kentälliset Suomi - Slovakia Sveitsi Mikael Ruohomaa Jere Innala avausmaali

Leijonien kentälliset illan EHT-otteluun Sveitsiä vastaan Tampereella on selvillä. Leijonien NHL-vahvistukset eivät ole vielä torstaina kokoonpanossa.

Leijonat kohtaa torstai-iltana Tampereella Sveitsin. Kyseessä on Ruotsin EHT-turnauksen avaava ottelu Suomen osalta. Leijonat pelaa ottelut Tshekkiä ja Ruotsia vastaan vieraskaukalossa Ruotsissa.

Leijonien NHL-vahvistukset Henri Jokiharju, Juho Lammikko, Joel Armia sekä Harri Säteri eivät ole vielä mukana kokoonpanossa. Tapparan paidassa SM-kultaa voittanut Otto Leskinen ei ole mukana kokoonpanossa ja hän joutuu jäämään terveyssyistä kokonaan joukkueesta pois, eikä pääse osallistumaan MM-kisoihin.

Mainos:

Sakari Mannisen ja Teemu Hartikaisen rinnalta paikan ykkösketjussa ottaa Harri Pesonen. Leijonien maalilla aloittaa Jussi Olkinuora, luukkua avaa Frans Tuohimaa.

Leijonien kentälliset Sveitsiä vastaan

Maalivahti:
45 Jussi Olkinuora

Varamaalivahti:
35 Frans Tuohimaa

1:
82 Harri Pesonen – 65 Sakari Manninen – 70 Teemu Hartikainen
4 Mikko Lehtonen – 7 Oliwer Kaski

2:
21 Jere Innala – 51 Valtteri Filppula (C) – 61 Markus Nurmi
81 Kalle Maalahti  – 42 Sami Vatanen (A)

3:
25 Toni Rajala – 76 Jere Sallinen – 15 Miro Aaltonen
50 Mikael Seppälä – 38 Juuso Hietanen

4:
80 Saku Mäenalanen – 24 Hannes Björninen – 12 Marko Anttila (A)
55 Atte Ohtamaa  – 2 Ville Pokka

13. hyökkääjä:
23 Markus Nenonen

Ottelu Suomi – Sveitsi alkaa kello 18:30 Tampereella. Ottelu on katsottavissa ilmaiseksi televisiosta TV5 -kanavalta. Lisäksi kaikki Leijonien ottelut ja kaikki EHT-ottelut ovat katsottavissa maksullisen Discovery+ -palvelun kautta.