Leijonien passeja leimattu – maalivahtitrio lyöty lukkoon, parille vahvistukselle vielä tilaa

Leijonien kentälliset joukkue U18 MM-kisat Suomen joukkue Nuoret Leijonat Leijonien joukkue Pikkuleijonat Suomi voitti MM-kultaa Leijonien Leijonat kisapassit kokoonpano Pikkuleijonien kentälliset Leijonat Pikkuleijonat Leijonien MM-joukkue Suomi - Venäjä Suomen olympiajoukkue Leijonien pelipaidat olympialaisissa Suomen Leijonien joukkue Karjala-turnaus Leijonien kentälliset Nuoret Leijonat miesten Pikkuleijonat Hlinka Gretzky Cup Kanada - Suomi - Tshekki Leijonat Kazakstan - Suomi Pikkuleijonat

Leijonien kisapassit on nyt leimattu. Maalivahtikolmikko on lyöty lukkoon, kenttäpelaajista leiman passiinsa saa 19 pelaajaa.

Jääkiekon MM-kisat alkavat huomenna perjantaina. Leijonien kisapassit on nyt leimattu 19 kenttäpelaajan ja kolmen maalivahdin osalta. Kisapasseja saa leimata yhteensä 25, eli vielä kolmen passin leimaaminen on mahdollista. Maalivahtikolmikko on lyöty lukkoon.

Leimat passiinsa saavat kaikki muut kenttäpelaajat, paitsi Mikael Granlund ja Markus Nurmi. Granlund liittyy joukkueen mukaan vasta perjantaina, joten hän ei odotetusti ole vielä Norja -ottelussa kokoonpanossa. Gralundin passi tullaan kuitenkin leimaamaan, kun Predatorsin hyökkääjä joukkueen mukaan liittyy. Tämä tarkoittaa sitä, että NHL:stä on mahdollista saada mukaan vielä kaksi vahvistusta Granlundin lisäksi.

Mainos:

Eniten vahvistuksia odotetaan puolustusosastolle, jolta Henri Jokiharju putosi koronan vuoksi pois aiemmin tällä viikolla. Leijonien leimatuissa passeissa on mukana seitsemän puolustajaa.

Leijonien leimatut kisapassit

Maalivahdit
29 Säteri Harri
35 Tuohimaa Frans
45 Olkinuora Jussi

Puolustajat
2 Pokka Ville
3 Friman Niklas
4 Lehtonen Mikko
38 Hietanen Juuso
42 Vatanen Sami
50 Seppälä Mikael
55 Ohtamaa Atte

Hyökkääjät
10 Armia Joel
12 Anttila Marko
21 Innala Jere
24 Björninen Hannes
25 Rajala Toni
51 Filppula Valtteri
65 Manninen Sakari
70 Hartikainen Teemu
76 Sallinen Jere
80 Mäenalanen Saku
82 Pesonen Harri
91 Lammikko Juho

Alla olevasta videosta voit virittäytyä kisatunnelmaan Leijonien kisabiisillä.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.