Liiga: C More, Berner ja SJRY takaamassa turvallista ottelutapahtumaa Liigassa

Liigan pudotuspelit pelaajabudjetit Rauman Lukko Liigaa Liigan pudotuspelit kokopleksi siirtotakaraja Liigassa Liiga tarjoaa turvallisen ottelutapahtuman

Liiga tiedotti maanantaina aamupäivän aikana yhteistyötahojen tarjoamista mahdollisuuksista turvallisiin ottelutapahtumiin Liigassa.

Koronapandemian aikana ottelutapahtumien turvallisuus etenkin terveyden näkökulmasta on noussut isoksi puheenaiheeksi.

Suomen jääkiekkoliitto tiedotti jo viime viikolla ottavansa ottelutapahtumiin käyttöön maskipakon, joka koskee kaikkia jääkiekkoliiton alaisia ottelu- ja harjoitustapahtumia.

Mainos:

Liiga ei ole jääkiekkoliiton alainen sarja, joten Liiga vastaa itse omista ohjeistuksistaan.

Viikonlopun aikana HPK tiedotti sen ottelutapahtumassa olleen henkilön koronavirustartunnasta.

 

Jos twiitti ei näy laitteellasi, voit katsoa sen HPK:n Twitter-tilitä.

Viikonlopun uutisten jälkeen oli odotettavissa, että myös Liiga reagoi tilanteeseen jotenkin. Uusia rajoituksia ei ole ainakaan vielä tiedotettu tulevan, mutta Liiga tiedotti nettisivuillaan kuitenkin siitä, miten se tarjoaa jokaiselle turvallisen ottelutapahtuman.

Liiga tarjoaa jäähalleilla yhdessä Bernerin ja C Moren kanssa turvallisen ottelutapahtuman. Tapahtumiin on tarjolla Bernerin toimittamat käsihuuhteet. C More sen sijaan on yhdessä Liigan sekä pelaajayhdistyksen (SJRY) kanssa tarjonnut pelaajille kankaisen kasvomaskin.

– Yhteisellä kampanjalla muistutamme kaikkia halliin tulijoita noudattamaan turvallisuusohjeita ja käyttämään kasvomaskia. Omalla esimerkillään sosiaalisessa mediassa ja pelipäivinä Liiga-pelaajat kannustavat koko kiekkoyhteisöä pysymään turvassa ja terveenä, avaa C Moren markkinointipäällikkö Sara Filppula.

– Pelaajien on pidettävä erityistä huolta omasta terveydestään ja turvallisuudestaan. Onkin hienoa, että saimme tämän yhteistyön kautta hankittua jokaiselle pelaajalle korkealuokkaisen ja tyylikkään kasvomaskin ja voimme myös toimia esimerkkinä kiekkoyhteisölle, iloitsee SJRY:n varapuheenjohtaja Teemu Ramstedt.