Georges Laraque ihmetteli Taylor Hallin ratkaisua – ”Jos tämä on totta…”

Georges Laraque ihmetteli Taylor Hall

Taylor Hall teki Suomen aikaa viime yön aikana sopimuksen Buffalo Sabresin kanssa. Hallin perässä oli useampi eri seura, joiden joukossa oli myös mestarikandidaatteja. Entinen NHL-kovanaama Georges Laraque ihmettelli Hallin päätöstä lähteä Buffaloon.

Taylor Hall oli ehdottomasti yksi siirtomarkkinoiden seuratuimpia nimiä. Hänen perässään oli tiettävästi useita eri potentiaalisia mestarisuosikkeja ja pudotuspeliehdokkaita, kuten Jarmo Kekäläisen Columbus Blue Jackets.

Lopulta Hall päätyi kuitenkin Buffalo Sabresiin, jonne hyökkääjä teki yhden vuoden ja kahdeksan miljoonan arvoisen sopimuksen viime yön aikana.

Mainos:

Yleinen luulo NHL-seuraajien parissa oli, että Hall olisi matkalla joukkueeseen, joka voisi tavoitella ensi kaudella Stanley Cupia. Toisin kuitenkin kävi, Hall valitsi Buffalon, joka on jäänyt yhdeksällä edellisellä kaudella peräkkäin ulos pudotuspeleistä.

Entinen NHL:n kovanaama, Georges Laraque, ei voinut ymmärtää Hallin ratkaisua valita kaikista pöydällä olleista vaihtoehdoista juuri Sabresia.

– Jos tämä on totta, jonkun täytyy selittää minulle, miksi Hall valitsi Sabresin. En tajua tätä! Eikö hän halua voittaa Stanley Cupia ennen kuin hän lopettaa? Laraque sanoi Twitterissä.

 

Jos twiitti ei näy laitteellasi, voit katsoa sen suoraan Georges Laraquen Twitter-tililtä.

Hall, 28, on pelannut urallaan tähän asti 627 NHL-ottelua, mutta vain 14 pudotuspeliottelua.