Liigan pudotuspelit 2020/21 – kaksi sarjaa tasoihin, kaksi sarjaa katkolla torstaina

Liigan pudotuspelit

Liigan pudotuspelit jatkuivat eilen puolivälierillä. Kaksi sarjoista tasoittui 1-1:een, kaksi sarjaa on torstaina katkolla.

Liigan pudotuspelit jatkuivat eilen tiistaina. Kolmessa sarjassa johdossa oli kotiedun omaava joukkue, mutta TPS:n ja Pelicansin välisessä sarjassa ensimmäisestä ottelusta voiton nappasi lahtelaisjoukkue.

Raumalla Lukko lähti toiseen otteluun 1-0 -johdossa. Toiseen otteluun se lähti vielä suurempana suosikkina kuin ensimmäiseen. Ennakkosuosikki kesti paineet ja onnistui lopulta voittamaan tylysti lukemin 4-1. Sarja on katkolla torstaina Tampereella.

Mainos:

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen täältä.

Turussa kotietu oli kääntynyt Pelicansille, kun lahtelaiset kävivät hakemassa maanantain avausosasta tyylikkään voiton. TPS oli siis kovan paikan edessä. Turkulaiset kestivät kuitenkin paineet ja varmistivat sen, että sarja jatkuu vielä vähintään perjantainakin. Tyylikäs 2-0 -voitto ja torstaina Lahdessa lähdetään otteluun sarjan ollessa tasan 1-1.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan täältä.

Tampereella Liigan pudotuspelit jatkuivat tasaisissa merkeissä Tapparan ja KalPan välillä. Ensimmäinen osa päättyi 1-0 Tapparalle, mutta toisessa ottelussa KalPa oli vahvempi osapuoli. Kuopiolaiset menettivät kuitenkin 3-1 -johtonsa ja ratkaisua haettiin jatkoeristä. Alexander Ruuttu iski maalin ja tasoitti ottelusarjan 1-1:een. Myös tämä sarja jatkuu varmuudella vielä perjantainakin.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan täältä.

Helsingissä jatkettiin viihdyttävällä linjalla. HIFK ja Kärpät mässäilivät maaleilla kun jatkoeriin siirryttiin tilanteen ollessa tasan 4-4. Ottelu eteni toiseen jatkoerään, jossa Jesse Saarinen onnistui iskemään kiekon Kärppien maalille vaihdetun Justus Annusen taakse ylivoimalla ja HIFK nappasi toisen kiinnityksen kohti välieriä. Kärppien maalilla aloittanut Patrick Rybár päästi taaksensa kolme maalia, pysäyttämättä yhtään kiekkoa.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan täältä.

Liigan pudotuspelit jatkuvat torstaina. Pelicansin ja TPS:n välinen ottelu alkaa kello 16:00, kolme muuta ottelua alkavat kello 18:30.