MM-finaalin loppuratkaisu puhutti – ”Typerää!”

MM-kisojen loppuratkaisu tuomarilinja

Leijonat jäi hopealle kun Kanada onnistui voittamaan MM-finaalin lopulta jatkoerän jälkeen lukemin 3-2. Twitterissä puhetta herätti MM-finaalin loppuratkaisu ja etenkin tapa, jolla se tuli.

MM-finaali ratkaistiin ensimmäistä kertaa kolmella kolmea vastaan jatkoerillä, eikä ottelu voinut edetä rangaistuslaukauskilpailuun. Itse ottelun ratkaisemistapa herätti jo kummastusta Twitterissä, mutta myös itse loppuratkaisu sai kiekkofanit kärkkääksi.

Jatkoerässä nähtiin parikin tilannetta, joista jäähy olisi ollut ainakin hieman herkemmällä tuomarilinjalla vihellettävissä. Jatkoerässä tuomareista kuitenkin näki, että pilli oli laitettu syvälle taskuun ja rangaistuksia ei aiottu kovinkaan pienistä rikkeistä ainakaan viheltää.

Mainos:

Kanadalle mestaruus oli todellinen tuhkimotarina. Sekä Kazakstan että Saksa ja Latvia olisivat omilla otteillaan voineet pudottaa Kanadan jo alkulohkoon, mutta ottelut menivät vaahteralehtipaitojen osalta suotuisasti ristiin ja näin ollen maa selvitti tiensä niukasti puolivälieriin. Myös Leijonilla oli oma mahdollisuutensa alkulohkossa pudottaa Kanada jatkosta.