Sveitsi vaikeuksien kautta pudotuspeleihin – Itävalta hölmöili itsensä kirjaimellisesti ulos

Lorenz Lindner

Sveitsi ja Itävalta taistelivat lohko B:n viimeisestä pudotuspelipaikasta maanantai-iltana. Itävallan Lorenz Lindner hölmöili itsensä ulos kolmannessa erässä ja tämä maksoi joukkueelle paikan pudotuspeleissä.

Lohko B:ssä viimeisestä pudotuspelipaikasta taistelivat Itävalta ja Sveitsi. Sveitsi oli ennakkosuosikki ottelussa, mutta Itävalta antoi kovan vastuksen.

Ottelu eteni kolmatta erää tasalukemissa 2-2. Itävallalla oli kaikki mahdollisuudet venyä Latvian tapaan yllätykseen, mutta Lorenz Lindnerin hölmö taklaus vesitti Itävallan unelman. Lindner sai vain viisi minuuttia ennen päätössummeria ulosajon, jonka myötä Sveitsi pääsi koko ottelun lopun ajaksi ylivoimalle. Sveitsin Attilio Biasca iski osuman noin 50 sekunnin ylivoiman jälkeen ja tämä maali jäi koko ottelun viimeiseksi ja Sveitsi voitti ottelun 3-2 edeten pudotuspeleihin.