Marko Anttila palaa Ilvekseen – ”Hän on tullut kotiin”

Leijonien kapteenisto Marko Anttila Latvia - Suomi

Olympiavoittaja ja maailmanmestari Marko Anttila siirtyy Ilveksen riveihin loppukauden kattavalla sopimuksella.

Ilveksen paidassa Liiga-uransa aloittanut, Leijonissa jo lähes legendan maineeseen noussut, Marko Anttila, tekee paluun Ilvekseen.

Jokerit jätti KHL-kauden kesken tämän kauden osalta, jonka myötä useat Jokerit -pelaajat olivat uutta seuraa vailla. Aiemmin maanantaina on tiedotettu muun muassa Iiro Pakarisen ja Teemu Turusen siirroista HIFK:n paitaan.

Mainos:

Maanantaina myös Ilves tiedotti tehneensä sopimuksen Anttilan kanssa. Leijonien paidassa kapteenina MM-kultaa juhlinut ja varakapteenina olympiakultaa voittanut Anttila palaa Ilveksen paitaan loppukauden ajaksi.

Anttilan paluu Ilvekseen on merkittävä asia niin seuralle kuin myös Liigalle. Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela oli luonnollisesti innoissaan uudesta hankinasta.

– Marko Anttilan paluulla on valtava merkitys Liigalle, joukkueellemme ja organisaatiollemme. Markon saavutukset jääkiekkoilijana hakevat vertaistaan, ja hänellä on kaikkien jääkiekon parissa toimivien ihmisten valtava kunnioitus niin pelaajana kuin ihmisenäkin. Haluamme toivottaa Markon lämpimästi tervetulleeksi takaisin Ilves-perheeseen, Koskela kommentoi seuran tiedotteessa.

Anttila pelaa Ilveksessä numerolla 12, joka on ollut tällä kaudella Matias Mäntykiven pelinumero. Mäntykivi pelaa loppukauden ajan Ilveksessä numerolla 67.