HIFK vahvistaa rivejään kolmella hyökkääjällä – ”Kaikkien aikojen kovin hyökkäys?”

HIFK

HIFK vahvistaa rivejään loppukauden ajan kolmella laadukkaalla hyökkääjällä, kun Teemu Turunen ja Iiro Pakarinen siirtyvät petopaitaan Jokereista ja Miikka Salomäki Örebrosta.

Helsingin IFK saa loppukaudeksi hyökkäykseensä kolme kovaa vahvistusta, kun Teemu Turunen, Iiro Pakarinen sekä Miikka Salomäki siirtyvät IFK-paitaan. Kolmikosta Pakarinen oli mukana myös Pekingin olympialaisista, joissa Leijonat voitti olympiakultaa.

Jokereista siirtyvät Turunen ja Pakarinen ovat HIFK-faneille tuttu näky jo entuudestaan, mutta Örebrosta Helsinkiin siirtyvä Salomäki on uusi tuttavuus punaisissa. Kärpistä Pohjois-Amerikkaan siirtynyt Salomäki siirtyi täksi kaudeksi Ruotsiin, josta tie vie loppukauden ajaksi Helsinkiin.

Mainos:

Sosiaalisessa mediassa on intouduttu kehumaan helsinkiläisten hyökkäystä jopa kaikkien aikojen kovimmaksi. Toimittaja Filip Saxén on hahmotellut, miltä helsinkiläisseuran hyökkäysketjut voisivat näyttää uusien vahvistusten myötä. Voit katsoa Saxénin twiitin alta.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Seuraavan kerran HIFK nähdään Liigassa tositoimissa keskiviikkona, kun Helsinkiin vierailulle saapuu SaiPa Lappeenrannasta.