Isojen pelien iso mies! Marko Anttila löi Suomen tasoihin toisessa erässä

Marko Anttila

Leijonat ja Slovakia kohtaavat toisensa MM-kisojen puolivälierässä. Suomi lähti toiseen erään maalin tappiolla, mutta Marko Anttila toi Leijonat ensimmäisen erän alkupuolella tasoihin.

Slovakia antoi myrskyvaroituksen ensimmäisessä erässä Suomea vastaan, kun Adam Sykora ja Pavol Regenda veivät joukkueen jo 2-0 -johtoon. Ensimmäisen erän lopussa Marko Anttilalle avautui paikka, josta Mörkö ei erehtynyt vaan toi Suomen maalin päähän.

Sama mies oli asialla, kun Leijonat iski tasoitusmaalin toisen erän alkupuolella. Anttilan laukaus upposi ohi Adam Huskan ja kotiyleisö pääsi tuulettamaan Leijonien tasoitusosumaa Tampereen helatorstain illassa.

Marko ”Mörkö” Anttila lyö sisään – Leijonat tasoihin Slovakiaa vastaan

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Anttila on tullut tunnetuksi suurten pelien suurena miehenä. Anttila ei ollut ennen tätä iltaa onnistunut tämän vuoden turnauksessa vielä maalinteossa.