Slovakialta myrskyvaroitus puolivälierän ensimmäisessä erässä – Adam Sykora vei Slovakian johtoon

Slovakia johtoon

Suomi ja Slovakia pelaavat parhaillaan MM-kisojen puolivälierässä Tampereella. Voittajan pelit jatkuvat mitalipeleissä ja häviäjän pelit loppuvat tänään. Slovakialta nähtiin myrskyvaroitus ensimmäisessä erässä.

Suomen ja Slovakian välinen puolivälieräottelu alkoi yllättäen jopa pienoisessa Slovakian hallinnassa. Mikael Granlund passitettiin kahdeksi minuutiksi jäähylle laitataklauksesta, mutta Slovakian ylivoima ei maalia onnistunut tekemään. Hieman ylivoiman päättymisen jälkeen altavastaajan asemassa otteluun lähteneen Slovakian maalitili aukesi ja Jussi Olkinuoran nollaputki maalilla katkesi.

Vasta 17-vuotias Adam Sykora sai kunnian naulata puolivälierän ensimmäisen osuman. Kiekko kimposi Mario Lunterin laukauksesta hieman onnekkaastikin ohi Jussi Olkinuoran ja näin ollen Slovakia siirtyi ottelussa 1-0 -johtoon.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Ensimmäisessä erässä nähtiin vielä kaksi osumaa. Ensimmäisestä maalista vastasi Slovakian joukkue kun Pavol Regenda vei Slovakian jo 2-0 -johtoon seuraamalla irtokiekon loppuun asti ja nostamalla kiekon hienosti ylänurkkaan ohi Olkinuoran.

Erän kolmannesta maalista vastasi Leijonat. Suomi kavensi tilanteeksi 2-1, kun Marko Anttila avasi turnauksessa maalitilinsä tärkeässä paikassa. Näissä lukemissa lähdettiin viettämään ensimmäistä erätaukoa.

Aiemmin torstaina välieriin tiensä selvittivät Tshekki sekä upean nousun Ruotsia vastaan tehnyt Kanada.