Masterton Trophy -ehdokkaat julki – Joel Armia, Ukko-Pekka Luukkonen ja Urho Vaakanainen mukana listalla

Joel Armia

Bill Masterton Memorial Trophyn voittajaehdokkaat on julkaistu. Joel Armia, Ukko-Pekka Luukkonen ja Urho Vaakanainen pääsivät listalle.

NHL-palkinto Bill Masterton Memorial Trophyn ehdokkaat on julkistettu. Listalla on mukana peräti kolme suomalaispelaajaa.

NHL:n arvostetuimpien palkintojen joukkoon lukeutuvan Bill Masterton Memorial Trophyn voittajaehdokkaat on julkistettu. Jokaisesta NHL-joukkueesta valitaan yksi ehdokas ja valinnan suorittaa sikäläinen Pro Hockey Writers Associationin paikallisjaosto.

Mainos:

Tämän jälkeen PHWA:n jäsenistö järjestää keskuudessaan äänestyksen, jossa 32 ehdokkaan listalta kolme eniten ääniä kerännyttä pelaajaa pääsee finaalivaiheeseen. Palkinnon lopullinen voittaja ratkaistaan NHL:n pudotuspelien aikana.

Tänä vuonna peräti kolmelle suomalaispelurille osui kunnia päästä ehdolle. Listalle pääsivät ovat Montreal Canadiensin Joel Armia, Buffalo Sabresin Ukko-Pekka Luukkonen sekä Anaheim Ducksin Urho Vaakanainen.

Palkinto jaetaan pelaajalle, joka on osoittanut sinnikkyyttä, urheiluhenkeä ja jääkiekolle omistautumista. Suomalaisvoittajia on ollut kaksi. Saku Koivu voitti palkinnon vuonna 2002 ja Teemu Selänne vuonna 2006.

Lue myös: Kanada saamassa todellisen megavahvistuksen – Connor Bedard tulossa MM-kisoihin!