Kanada saamassa todellisen megavahvistuksen – Connor Bedard tulossa MM-kisoihin!

MM-kisojen Connor Bedard Chicago Blackhawks Kanada MM-kisat Kanadan

Kanada on saamassa sukupolvensa lupaavimman pelaajan MM-kisoihin, sillä Connor Bedard saapuu vahvistamaan joukkuetta.

18-vuotias Bedard pelaa Chicago Blackhawksin riveissä NHL-tulokaskauttaan. 61 ottelua ovat tuoneet 58 (21+37) tehopistettä. Blackhawksin kausi tulee kuitenkin varmuudella päättymään runkosarjaan.

TSN:n arvostettu NHL-toimittaja Pierre LeBrun kertoi, että Kanadan joukkueen GM Rick Nash on jo tiedustellut Bedardin kiinnostusta pelata MM-kisoissa.

Mainos:

– Odotettavissa on, että Bedard vastaa myöntävästi. On siis todennäköistä, että hän pelaa Kanadan joukkueessa MM-kisoissa, LeBrun sanoi.

LeBrun kertoo, että samanlaisia tiedusteluita ovat saaneet Nashilta myös Sidney Crosby ja Mason McTavish.

Kisat tulevat mitä todennäköisimmin vetämään poikkeuksellisen paljon hieman nimekkäämpiäkin NHL-miehiä, sillä maailman parhaiden pelaajien Four Nations Cup pelataan jo alkuvuodesta 2025. Myös vuoden 2026 olympialaiset lähestyvät, joten tämän ja seuraavan vuoden MM-kisat ovat sitäkin silmällä pitäen oivallisia paikkoja antaa näyttöjä maajoukkuepaidassa.

Tämän kevään kisat pelataan Tshekissä 10. toukokuuta alkaen. Sivuiltamme löydät luonnollisestikin Jääkiekon MM 2024 Otteluohjelman. Kannattaa tutkia myös muita ylävalikon sivuja, sillä niiden kautta saatat oppia yhtä sun toista tulossa olevasta kevään huipennuksesta!