Naisleijonat taistelee pronssimitaleista – näillä ketjuilla Sveitsin kaatoon!

Naisten MM-kisojen otteluohjelma Naisleijonien kentälliset Naisleijonat olympialaisiin Pasi Mustonen Suomen kentälliset Naisleijonat joukkue Jääkiekon naisten MM-kisat Tshekki

Suomen naisten maajoukkue taistelee tänään mitaleista. Luvassa on pronssiottelu, jossa vastaan asettuu Sveitsi. Naisleijonien kentälliset päivän otteluun on julkaistu.

Naisleijonien turnaus Pekingin olympialaisissa on edennyt nousujohteisesti. Alkuun tuli kylmää kyytiä Pohjois-Amerikan joukkueilta, jonka jälkeen myös Sveitsi onnistui shokeeraamaan Naisleijonia. Tämän jälkeen irtosi voitot Venäjän olympiaurheilijoista ja Japanista. Välierässä USA oli parempi lukemin 4-1, mutta pelillisesti ottelu oli Suomen osalta turnauksen parhaimmistoa.

Tänään keskiviikkona Naisleijonilla on edessä taistelu mitaleista. Vastaan asettuu jo kerran turnauksessa kohdattu Sveitsi, kun edessä on pronssiottelu. Naisleijonien kentälliset otteluun on julkaistu.

Mainos:

Naisleijonien maalilla jatkaa ansaitusti Anni Keisala, joka esitti mainioita otteita Suomen maalilla Yhdysvaltoja vastaan pelatussa välierässä. Keisala pelasi turnauksen parhaan ottelunsa ja tarjosi Suomelle avaimet voittoon.

Naisleijonien kentälliset pronssiotteluun

Maalivahti:
36 Anni Keisala

Varamaalivahti:
18 Meeri Räisänen

1:
33 Michelle Karvinen – 77 Susanna Tapani – 16 Petra Nieminen
6 Jenni Hiirikoski – 88 Ronja Savolainen

2:
24 Viivi Vainikka – 40 Noora Tulus – 10 Elisa Holopainen
8 Ella Viitasuo – 15 Minnamari Tuominen

3:
23 Sanni Hakala – 61 Tanja Niskanen – 34 Sofianna Sundelin
9 Nelli Laitinen – 7 Sanni Rantala

4:
27 Julia Liikala – 28 Jenniina Nylund – 32 Emilia Vesa  
2 Sini Karjalainen

13. hyökkääjä:
12 Sanni Vanhanen

Suomi – Sveitsi -pronssiottelu on katsottavissa ilmaiseksi televisiosta TV5 -kanavalta. Kaikki olympialaisten jääkiekko-ottelut, niin naisten kuin miesten turnauksen osalta, ovat katsottavissa maksullisen Discovery+ -palvelun kautta.