Tuulennopeaa suorittamista – katso listaus Nuorten MM-kisojen nopeimmista luistelijoista

Nopeimmat luistelijat

Nuorten MM-kisoissa nähdään ikäluokkansa parhaita pelaajia. Katso listalta turnauksen nopeimmat luistelijat, joista nopein on yltänyt lähes neljänkymmenen kilometrin tuntivauhtiin.

IIHF teki listauksen Nuorten MM-kisojen nopeimmista luistelijoista. Pelaajien nopeuksia tarkkaillaan joka ottelussa ja joka vaihdossa. Hieman yllättäen listalla ei ole yhtään suomalaista. IIHF:n twiitin kommenttikentässä ihmeteltiin, että missä on Nuorten Leijonien Brad Lambert, useampi odotti suomalaisen listalle päätyvän.

Turnauksessa kovimmat lukemat on kellottanut Ruotsin Jonathan Lekkerimäki. Lekkerimäen huippunopeus turnauksessa on ollut 39,65 km/h. Toisella sijalla on Lekkerimäen joukkuekaveri Isak Rosen, jonka huippunopeus on ollut 39,37 km/h. Yksikään pelaaja ei ole siis onnistunut rikkomaan 40 km/h -rajaa, vaikka jokainen pelaaja kärkikolmikosta on lähellä tätä käynytkin.

Mainos:

Nuorten MM-kisojen nopeimmat luistelijat

https://twitter.com/IIHFHockey/status/1560356077316734976

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Nuorilla Leijonilla on kova tehtävä pitää Ruotsin pikakiiturit kurissa, kun Ruotsi ja Suomi kohtaavat MM-välierässä kello 03:00 Suomen aikaa tulevana yönä.