Ruotsi ja Suomi vääntävät paikasta finaaliin – katso Nuorten Leijonien kentälliset

Suomi - Sveitsi Suomen kentälliset Nuoret Leijonat Nuorten Leijonien kentälliset Nuoret Leijonat Antti Pennanen

Suomi ja Ruotsi taistelevat kello 03:00 alkavassa välierässä paikasta Nuorten MM-kisojen finaaliin. Suomen kentälliset yön otteluun on julkaistu.

Nuorten MM-kisoissa nähdään välierässä todellinen herkkupala, kun Suomi ja Ruotsi ottavat toisistaan mittaa taistellen paikasta finaalissa.

Suomen ja Ruotsin väliset ottelut ovat U20 MM-kisoissa olleet pudotuspelien osalta Suomelle varsin suotuisia. Suomella on hyviä muistoja niin kotikisoista kuin Ruotsin maaperällä järjestetystä turnauksesta, kun Nuoret Leijonat on Ruotsin pudotuspeleissä kohdattuaan lopulta juhlinut mestaruutta. Pakollinen Ruotsin kaataminen on edessä nytkin, mikäli Suomi mielii kultaan kisat päättää.

Mainos:

Suomen maalilla yön ottelussa aloittaa hieman yllättäen Juha Jatkola, joka on torjunut vasta yhdessä ottelussa. Nuoret Leijonat on saanut onnistumisia turnauksessa laajalla rintamalla, josta kertoo myös se, että pistepörssin viiden kärjestä löytyy peräti neljä suomalaista.

Suomen kentälliset välierään Ruotsia vastaan

Maalivahti:
31 Juha Jatkola

Varamaalivahti:
1 Leevi Meriläinen

1:
22 Roni Hirvonen – 34 Aatu Räty – 37 Joakim Kemell
3 Ruben Rafkin – 7 Topi Niemelä

2:
13 Roby Järventie – 18 Joel Määttä – 29 Kasper Simontaival
6 Eemil Viro – 21 Aleksi Heimosalmi

3:
28 Eetu Liukas – 27 Oliver Kapanen – 23 Kalle Väisänen
4 Joni Jurmo – 10 Kasper Puutio

4:
19 Juuso Mäenpää – 20 Samuel Helenius – 35 Roni Karvinen
2 Matias Rajaniemi

13. hyökkääjä:
24 Ville Koivunen

Ottelu Ruotsi – Suomi alkaa kello 03:00 Suomen aikaa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ottelu on katsottavissa ilmaiseksi TV5 -kanavalta, kaikki turnauksen ottelut ratkaisuun saakka voit katsoa myös Discovery+ -palvelun kautta.