Nuoret Leijonat saapui Edmontoniin – ensimmäinen jääharjoitus takana

Nuoret Leijonat

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue, Nuoret Leijonat, on matkustanut Edmontoniin valmistautumaan kohti ensi tiistaina alkavia Nuorten MM-kisoja.

Nuorten MM-kisat polkaistaan käyntiin viikon päästä tiistaina. Nuorten Leijonien osalta turnaus alkaa heti kisojen avauspäivänä, kun vastassa on Latvia.

Suomen joukkue on matkustanut Edmontoniin ja joukkue on päässyt ottamaan tuntumaa pelipaikkaan jo ensimmäisten jääharjoitusten muodossa.

Mainos:

Nuorten Leijonien joukkue matkusti Kanadaan maanantaina. Ajallisesti reissulle tuli mittaa noin vuorokausi ja Edmontoniin matkustaessa suomalaisten on totuteltava yhdeksän tunnin aikaeroon. Nuorten Leijonien fysioterapeutti kertoi Suomen jääkiekkoliiton sivuilla, että aikaero näkyy pelaajissa hieman eri tavoin ja aikaeron aiheuttamaa rasitusta seurataan aktiivisesti.

– Seuraamme tilannetta Polarin sykeseurannalla koko ajan, analysoimme palautumiset ja rasitustasot. Tarvittaessa viilaamme niitä yksilöllisesti, Nakari kertoo.

Joukkueen osalta suunnitelmat ja päämäärä ovat selvillä, kun viikon päästä alkavia kisoja kohti ollaan menossa.

– Pojat ovat ammattilaisia, he tietävät, miksi tänne on tultu ja mitä kohti olemme menossa. Ei hätäillä vaan toimitaan suunnitelmiemme mukaan. Odotan harjoituksesta nousujohteista ja keskittynyttä tekemistä, Nakari päätti.

Nuoret Leijonat ensimmäisissä jääharjoituksissa Edmontonissa

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.