Tyler Seguin ensi kauden palkkakuningas – Connor McDavid vasta kolmannella sijalla

Tyler Seguin

NHL:n palkkakuningas on ensi kaudella hieman yllättävä, nimittäin suurinta palkkaa NHL:ssä tulevalla kaudella saa Tyler Seguin. Connor McDavid on listalla vasta kolmantena.

Maailman parhaassa jääkiekkosarjassa maksetaan myös maailman parasta palkkaa. Tulevalla kaudella NHL:n palkkakuningas on hieman yllättävä pelaaja, kun suurimman palkkapussin omaa Dallas Starsin Tyler Seguin. Seguinin palkka ensi kaudesta on 13 miljoonaa dollaria. Starsin ensi kauden palkkakuninkaan sopimusta on jäljellä kauteen 2026-27 saakka. Joka kausi Seguin ei kuitenkaan samanlaista palkkaa nauti, sillä hänen sopimuksensa vuotuinen keskiarvo on ”vain” 9,85 miljoonaa dollaria.

Toiseksi kovinta palkkaa nostaa New York Rangersin venäläistaituri Artemi Panarin, jonka palkka on 12,5 miljoonaa dollaria tulevalla kaudella. Venäläishyökkääjän cap hit on kuitenkin huomattavasti kovempi kuin Seguinin, Panarinin cap hit on yli 11,5 miljoonaa dollaria.

Mainos:

Listalla kolmantena on Connor McDavid, jonka palkka on hyvin ansaitut 12 miljoonaa. Edmonton Oilers maksaa samat 12 miljoonaa puolustaja Darnell Nurselle, joka tuntuu McDavidin palkkapussiin verrattuna aikamoiselta ylilyönniltä. Myös Florida Panthersin Aleksander Barkov sekä Sergei Bobrovski saavat 12 miljoonaa ensi kaudesta. San Jose Sharksin Erik Karlsson yltää niin ikään ensi kaudella 12 miljoonan vuosituloihin.

https://twitter.com/BR_OpenIce/status/1553845076597637121

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.