Nuorten MM-kisoissa puolivälierät pelattu – näin jatketaan välierissä

Nuorten MM-kisojen välierät Kent Johnson TOP-5 maalit

Nuorten MM-kisojen puolivälierät on pelattu ja seuraavaksi edessä on välierät. Suurimmasta yllätyksestä puolivälierissä vastasi Tshekki.

Nuorten MM-kisoissa puolivälierät alkoivat Suomen ja Saksan välisellä kohtaamisella. Nuoret Leijonat kaatoi Saksan hieman nihkeälläkin esityksellä lukemin 5-2 ja eteni ensimmäisenä joukkueena mitalipeleihin.

Toisessa puolivälierässä vastakkain olivat Ruotsi ja Latvia. Ruotsi oli yllättävänkin tiukilla ensimmäistä kertaa pudotuspeleihin selvinnyttä Latviaa vastaan ja eteni lopulta mitalipeleihin lukemin 2-1.

Mainos:

Kisaisäntä Kanada kohtasi puolivälierässä Sveitsin, joka ei ollut kisoissa vakuuttanut. Kanada karkasi ensimmäisessä erässä johtoon, josta se ei koko ottelun aikana enää luopunut ja eteni lopulta varsin kliinisellä esityksellä jatkoon. Kanada voitti ottelun lopulta 6-3.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Puolivälierien suurimmasta yllätyksestä vastasi Tshekki, joka kaatoi hallitsevan maailmanmestari USA:n lukemin 4-2. Välierässä Tshekki pääsee haastamaan Kanadan.

Nuorten MM-kisojen puolivälierät pelattu – näin pelataan välierät

Tshekin yllätyksen myötä se kohtaa Kanadan ja toinen välieräpari on Ruotsi – Suomi. Välierät pelataan perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa.

Pe 19.8. klo 23.00 Kanada – Tshekki
La 20.8. klo 03.00 Ruotsi – Suomi

Ajat Suomen aikaa