Tshekki järjesti yllätyksen ja pudotti hallitsevan maailmanmestarin – ottelussa kaksi ulosajoa

Tshekki - USA

Tshekki ja USA kohtasivat toisensa viimeisessä puolivälieräottelussa. Hallitseva maailmanmestari USA oli otteluun ennakkosuosikki, mutta Tshekin joukkue venyi yllätykseen.

Nuorten MM-kisoissa puolivälierien suurimmasta yllätyksestä vastasi Tshekki. USA lähti otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta hallitseva nuorten maailmanmestari joutui kuitenkin taipumaan Tshekille.

Tshekki karkasi kahden ensimmäisen erän aikana 1-3 -johtoon, mutta sitkeä USA tuli kuitenkin kolmannessa erässä vielä maalin päähän. Erikoista ottelussa oli se, että kaikki ottelun 52 jäähyminuutista jaettiin viimeisessä erässä. Kolmannessa erässä nähtiin kaksi ulosajoa, kun Brett Berard lensi isoista ovista jalkapyyhkäisystä ja Stanislav Svozil polvitaklauksesta.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Tshekin voiton myötä Kanada on välierissä korkeimmalle sijoitettu joukkue ja Tshekki neljänneksi sijoitettu joukkue, joten maat kohtaavat toisensa välierässä. Toinen välieräpari on Ruotsi – Suomi.