Ranteet lukkoon ja kiekko pömpeliin! – Patrik Laine osui Columbuksen kauden avausottelussa

Patrik Laine Columbus Philadelphia NHL - Pallomeri.net

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine merkkautti nimensä maalintekijätilastoihin, kun Sinitakit avasivat torstaina NHL-kautensa.

Philadelphia tuli otteluun vahvasti ja se siirtyi muutaman minuutin pelin jälkeen johtoon Joel Farabeen toimesta. Columbus ehti tässä välissä tulemaan tasoihin Jake Bean maalilla, mutta ajassa 12:43 Flyers siirtyi uudemman kerran johtoon Travis Konecnyn toimesta.

Tämän jälkeen maaleja ei nähty ennen kuin puolisentoista minuuttia ennen loppua, kun Cam Atkinson pääsi iskemään lukemat 1-3:een tyhjään maaliin.

Aikaa jäi kuitenkin vielä sen verran, että Columbus sai aikaiseksi kirin. Kirill Marchenko pelasi kiekon maalin taustalta Patrik Laineelle ja tämän tulinen rannelaukaus upposi ajassa 59:16 sisään. Tasoitusosumaa Blue Jackets ei enää onnistunut taikomaan ja lopullisen niitin iski Konecny maalatessaan tyhjiin vain sekuntia ennen päätössummeria.

Näin ollen loppulukemat kirjattiin muotoon 2-4.