Patrik Laineelta komea ylivoimamaali – kiekko jäätävän tarkalla rannelaukauksella aivan ylähyllylle

Patrik Laine tarkka rannelaukaus maaliin

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine kasvatti kauden maalisaldoaan yhdellä osumalla, kun suomalainen osui maalipuiden väliin Seattle Krakenia vastaan.

Columbus Blue Jackets hävisi kotikaukalossaan Seattle Krakenille lukemin 4-2. Ottelun avausmaali merkittiin suomalaishyökkääjä Patrik Laineen nimiin ylivoimalla.

Laine kiskaisi toisessa erässä kiekon aivan ylähyllylle hänelle tutun tarkalla ja kovalla laukauksella. Suomalainen oli myös alustamassa joukkueensa toista osumaa kolmannessa erässä. Laineen tehot 1+1=2 eivät kuitenkaan auttaneet Blue Jacketsia voittoon.

Itäisen konferenssin jumbona majaileva Blue Jackets on käytännössä luovuttanut tämän kauden osalta ja organisaatiolle tärkeintä tällä hetkellä on saada mahdollisimman hyvä positio kesän varaustilaisuuteen, kun tarjolla on superlupaus Connor Bedard.