Pikkuleijonat kaatoi Slovakian jo avauserässä – Samuel Kupecin pelottava loukkaantuminen hiljensi kotiyleisön

Pikkuleijonat vs Slovakia (Samuel Kupec)

Pikkuleijonat voitti Slovakian maalein 4-0, mutta tunnelmaa varjosti Slovakian Samuel Kupecin pelottava loukkaantuminen.

Suomen lento jatkuu alle 18-vuotiaiden MM-kotikisoissa, kun sunnuntaina nähdyn Slovakian kaadon jälkeen kolmen ottelun jälkeen tilillä on kolme voittoa.

Suomi paukutti kaikki ottelun maalit ensimmäiseen kahteenkymmeneen minuuttiin. Tämän jälkeen maaliverkko ei enää heilunut, joten voitto kirjattiin maalein 4-0, mutta peli oli selvää Suomen hallintaa aivan loppuun asti.

Ottelu sai ikävän käänteen toisessa erässä, kun Slovakian Samuel Kupec jäi Suomen Heikki Ruohosen taklauksen alle erän alussa. Kupec loukkaantui pelottavasti ja piteli tilanteessa niskaansa.

Kentälle tuotiin taklaustilanteen jälkeen isot mustat sermit, joiden suojassa Kupec nostettiin paareille. Kupec kuljetettiin ulos kaukalosta paareilla ja Espoon hallin yleisö seurasi tapahtumia täysin mykistyneinä.

Ottelun toisella erätauolla Discoveryn lähetyksessä kerrottiin huojentavaa lisätietoa Kupecin tilasta. Hän oli tajuissaan, pystyi keskustelemaan Slovakian joukkueen lääkärin kanssa ja hänet vietiin sairaalaan jatkotutkimuksiin.

Pikkuleijonat lätki neljä maalia Slovakian verkkoon ja kaikki osumat nähtiin avauserässä:

Ottelua varjosti Slovakian Samuel Kupecin pelottava loukkaantuminen (tilanne näkyy videolla 1:06 lähtien):