Onko tässä MM-kisojen upein torjunta? – Puolan veskari nappasi maagisen hanskapelastuksen

Puolan veskari MM-kisojen

Puolan veskari Tomas Fucik nollasi Ranskan Stephane Da Costan ilmiömäisellä hanskatorjunnalla jääkiekon MM-kisoissa.

Ranska kohtasi jääkiekon MM-kisojen B-lohkon ottelussa sarjanousija Puolan ja onnistui nappaamaan voiton maalein 4-2. Ottelun upeimmasta torjunnasta vastasi Puolan Tomas Fucik, joka vaihdettiin maalille kamppailun toisessa erässä.

Kiekko ajautui toisen erän lopussa maalin eteen Ranskan Stephane Da Costalle, jolla oli edessään täysin tyhjä maali. Fucik venytti kuitenkin räpylänsä eteen ja nappasi pelivälineen ilmiömäisellä tavalla kiinni.

Samaan aikaan Prahan A-lohkossa Kanada kohtasi Itävallan ja kyseisessä ottelussa nähtiin kaikkien aikojen nousu, kun Itävalta nousi viimeisessä erässä viiden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin.

Sivuiltamme löytyy Jääkiekon MM 2024 otteluohjelma kokonaisuudessaan!