Liiga-kausi on ohi – Rauman Lukko on Suomen mestari kaudella 2020-21

Rauman Lukko

Rauman Lukko on uusi Suomen mestari. Neljännessä ja ratkaisevassa finaalissa kaatui Turussa TPS lukemin 6-2.

Rauman Lukko on voittanut Suomen mestaruuden kaudella 2020-21. Mestaruus oli Lukolle ensimmäinen Liiga-mestaruus sen historiassa. Se on voittanut Suomen mestaruuden kerran aiemmin kaudella 1963.

TPS kaatui finaalisarjassa lukemin 3-1. Neljäs ja ratkaiseva finaali Turussa päättyi tylyihin 6-2 -lukemiin. Lukko teki ottelun kaksi viimeistä maalia tyhjään maaliin.

SUPERKISA! Osallistu Superkisaan ja voita 1000€ arvoinen 4K-televisio, josta voit katsoa tulevat MM-kisat huippulaadulla!

Ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Lukko karkasi neljännessä finaalissa 2-0 -johtoon, mutta TPS tuli toisessa erässä tasoihin. Nopea kuitti nähtiin kuitenkin raumalaisilta, kun Lukko iski kaksi maalia Karri Rämön taakse ja karkasi jälleen kahden maalin johtoon.

Kolmannessa erässä Lukko puolusti tiiviisti ja teki lopussa kaksi maalia tyhjään TPS-verkkoon. Loppulukemiksi merkittiin näin 6-2 ja Lukko pääsi juhlimaan Suomen mestaruutta.