IL: Patrik Laine ei lähde MM-kisoihin

Patrik Laine viettää kuivaa kautta

Iltalehden saamien tietojen mukaan Patrik Laine ei nouse kisakoneeseen parin viikon päästä alkaviin MM-kisoihin.

Patrik Laine on pelaaja, jota lähes joka kevät MM-kisoihin odotetaan, oli mies käytettävissä tai ei. Nyt Tesoman Tykki on ottanut Iltalehdelle kantaa osallistumisestaan MM-kisoihin.

– En ole lähdössä tänä vuonna. Henkinen tila on sellainen, en kestä yhtään jääkiekkoa nyt. Maajoukkueessa pelaaminen on aina kunnia-asia, mutta tänä keväänä mua ei Leijonissa nähdä, Laine kertoo Iltalehdelle.

Mainos:

SUPERKISA! Nyt tarjolla 1000€ arvoinen 4K-televisio, jonka juuri sinä voit voittaa. Veikkaa Leijonien sijoitus kisoissa ja voita! Tarjolla on myös 500€ lahjakorttia sekä tuotepakettia, katso lisää linkistä.

Patrik Laine pelasi kaudesta suurimman osan Columbus Blue Jacketsissa. Laine oli paljon otsikoissa muun muassa valmentaja John Tortorellan ja Laineen väleihin liittyen. Laineen itsensä mukaan heidän välit olivat kuitenkin kunnossa ja herrat tulivat toimeen keskenään. Tortorella ei jatka enää ensi kaudella Columbus Blue Jacketsin valmentajana. Laine itse sen sijaan vakuuttaa viihtyvänsä Columbuksessa.

– Ei mulla ole kiirettä pois, täällä on hyvä meininki. Ja kun voitetaan pelejä, niin meininki on vielä parempi.

Laine oli odotettu vahvistus Leijonien riveihin, mutta tänä keväänä suomalaiset kiekkofanit joutuvat tyytymään muihin vahvistuksiin rapakon takaa.

Tänään aiemmin Leijonat julkaisi ensimmäisen NHL-vahvistuksen kisoihin, kun Arttu Ruotsalainen osallistuu MM-kisoihin. Ruotsalaiselle tulevat kisat ovat hänen ensimmäiset aikuisten tasolla.