Suomi kaatoi Saksan Anton Lundellin ja Arttu Ruotsalaisen maaleilla

Nuoret Leijonat Suomi - Saksa Suomen U20 joukkue Nuoret Leijonat Pikkuleijonat Leijonat Saksa - Suomi Suomen kentälliset Pikkuleijonat Leijonat Nuoret Leijonat Suomi U20

Saksa ja Suomi kohtasivat toisensa B-lohkon kärkikamppailussa. Kuten ennakoitiin, ottelu oli erittäin tasainen. Suomi onnistui kuitenkin kääntämään ottelun ja kolme pistettä itselleen.

Saksa ja Suomi aloittivat ottelun tasaisissa merkeissä. Ensimmäisessä erässä Anton Lundell tykitti Suomen johtoon komealla ylivoimamaalilla. Leijonat pääsi ensimmäiselle erätauolle yhden maalin johdossa.

Toisessa erässä Saksa tuli tasoihin. Korbinian Holzer toi Saksan tasoihin. Voit katsoa videon Holzerin tasoitusmaalista alta.

Mainos:
1.
Wildz
200 ILMAISKIERROSTA
PELAA
2.Kazoom
100 ILMAISKIERROSTA
PELAA
3.
Mr Green
100 ILMAISKIERROSTA
PELAA
18+ | Play Responsibly | GamCare.org.uk
https://twitter.com/IIHFHockey/status/1398704849441619968

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan IIHF:n Twitter-tililtä.

Kolmanteen erään siirryttiin tasatilanteessa 1-1. Myös päätöserä alkoi tasaisissa merkeissä. Kummallakin joukkueella oli paikat johtomaaliin ylivoimalla, mutta rangaistusten aikana ei maaleja nähty.

Arttu Ruotsalainen vei Suomen kuitenkin johtoasemaan kun kolmannesta erästä oli pelattu hieman yli puolet. Ruotsalainen sai ylivoimahyökkäyksessä syötön Lundellilta ja laittoi kiekon aivan maalin kattoon.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan täältä.

Leijonat sai onnistumisia juuri sieltä, mistä niitä kaivattiinkin. Lundell on painanut turnauksessa nyt tehot 3+1 ja Ruotsalaisellekin täysosuma Saksaa vastaan oli turnauksen toinen.

Ottelu oli Suomen maalivahti Jussi Olkinuoralle hankala, sillä Leijonien veräjänvartija sai osakseen vain viisi laukausta kahden ensimmäisen erän aikana. Näistä yksi painui verkon perukoille. Kolmannessa erässä Olkinuora oli huomattavasti työllistetympi, mutta Leijonien ykkösvahdiksi turnauksessa noussut maalivahti kesti Saksan laukausten edessä.

Suomen seuraava ja turnauksen kuudes ottelu pelataan huomenna sunnuntaina, kun kello 20:15 vastaan asettuu kisaisäntä Latvia. Tsekkaa MM-kisojen otteluohjelma kokonaisuudessan!

1.
Wildz
200 ILMAISKIERROSTA
PELAA
2.Kazoom
100 ILMAISKIERROSTA
PELAA
3.
Mr Green
100 ILMAISKIERROSTA
PELAA
18+ | Play Responsibly | GamCare.org.uk