anton lundell

Suomi ja Saksa pelaavat parhaillaan lauantai-illan ottelussa B-lohkon kärkipaikasta. Suomi johtaa ensimmäisellä erätauolla ottelua 1-0, kun Anton Lundell vei Leijonat ylivoimamaalilla johtoon.

Suomi ja Saksa pelaavat B-lohkon kärkikamppailussa panoksenaan lohkon ykköstila. Ensimmäinen erä oli Leijonien hallintaa.

Mainiosti turnauksessa esiintynyt ensikertalainen Anton Lundell vei Leijonat ensimmäisessä erässä johtoon. HIFK:n hyökkääjä tälläsi Tony Sundin ja Jere Innalan syötöistä kiekon one-timerillä ohi Saksan maalia vartioineen Mathias Niederbergerin. Voit katsoa maalin alla olevasta twiitistä.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan IIHF:n Twitter-tilitä.

Suomen erä Saksaa kokonaisuudessaan oli hyvä ja ehyt, vaikkakaan Saksa ei saanut koneitaan käyntiin sillä tavalla mitä tässä turnauksessa on totuttu näkemään.