Ennakko: Leijonat kohtaa isäntämaa Latvian

Suomen MM-joukkue 2023 Latvia - Suomi Nuorten Leijonien joukkue Pikkuleijonien Tyttöleijonat Pikkuleijonat Suomen kentälliset Leijonien joukkue Suomen kokoonpano kentälliset Suomen turnauksen parhaat pelaajat kentälliset Suomi - Latvia Leijonat U18 MM-kisat Leijonien ketjut Suomen joukkueessa koronatartunta Leijonat USA - Suomi - Slovakia Nuoret Leijonat Nuorten U20 MM-kisat

Suomi ja Latvia kohtaavat tänään kisojen kuudennessa ottelussa. Suomi voitti Saksan eilisillan kamppailussa ja jatkaa taistelua lohkovoitosta.

Suomi ja Latvia ottavat tänään iltaottelussa mittaa toisistaan. Kotikisojaan pelaava Latvia ei pääse vielä kotiyleisön eteen, mutta tiistaina yleisöä saa ottaa halliin.

Leijonat kaatoi eilen Saksan ja jatkaa B-lohkon piikkipaikalla. Toisena tällä hetkellä on Yhdysvallat, joka on pisteen Suomea perässä. Lohkovoitto on siis tällä hetkellä täysin Leijonien omissa käsissä.

Mainos:

Kuinka kiertää Maksublokit? Täältä ohjeet maksublokin kiertoon, joiden avulla jatkat huoletta pelaamista netin parhailla kertoimilla, täysin laillijoiden toimijoiden parissa.

Isäntämaa Latvia taas on edelleen mukana pudotuspelitaistelussa. Leijonien Saksa-voitto oli tärkeä myös Latvialle, sillä nyt kisaisännät ovat vain pisteen pudotuspeliviivasta. Voitto Suomesta olisi sille erittäin tärkeä.

Leijonien kisat ovat sujuneet melko mallikkaasti. Suomi ei ole varsinaisella peliajalla hävinnyt yhtään ottelua, Kazakstan onnistui voittamaan Suomen voittolaukausten jälkeen. Kaikki neljä voittoaan Leijonat on napannut varsinaisella peliajalla.

Latvia aloitti kisat myrskyvaroituksella, kun se kaatoi Kanadan. Kanada-voiton jälkeen se on onnistunut saamaan voiton vain Italiasta, sekä yhdet pisteet Norjalta ja Kazakstanilta. USA jätti Latvian kokonaan pisteittä.

Edessä on äärimmäisen mielenkiintoinen ottelu, eikä Latvia tule Suomea todellakaan helpolla päästämään kiinni kolmeen pisteeseen. Suomi ja Latvia eivät MM-tasolla toisiaan turhan montaa kertaa ole viime aikoina kohdanneet, edellinen kohtaaminen on vuoden 2018 kisoista, jolloin Leijonat oli parempi lukemin 1-8. Sitä edellinen kohtaaminen saadaan hakea vuodesta 2014, jolloin Latvia jätti Suomen pisteittä lukemin 2-3.

Leijonat kohtaa Latvian tänään kello 20:15 alkavassa ottelussa. Suomi – Latvia live stream tarjoilee ottelun suorana ja ilmaiseksi kotisohville!