Suomen kentälliset illan otteluun selvillä – kaatuuko Latvia?

tribuuttivideo Nuorten Leijonien pelit ilmaiseksi Pikkuleijonat Jere Innala Suomen kentällliset Suomen MM-joukkue 2021 Kanada - Suomi Nuoret Leijonat Suomi U20 Nuorten MM-kisat

Suomi ja Latvia kohtaavat B-lohkon iltaottelussa sunnuntaina. Suomen kentälliset otteluun on julkaistu.

Suomi onnistui eilen lauantai-iltana kaatamaan B-lohkon ottelussa Saksan lukemin 2-1. Anton Lundell ja Arttu Ruotsalainen iskivät maalit mieheen ja näin onnistumisia saatiin sinne suunnalle, mistä niitä odoteltiinkin.

Etenkin Lundell pelaa erinomaisia MM-kisoja. Nuori hyökkääjä on takonut taululle toistaiseksi lukemat 3+1=4. Eilen HIFK:n pelaaja ja Florida Panthersin varaus oli mukana Suomen kummassakin osumassa. Lundellin maali ylivoimalla oli todella komeaa katseltavaa.

Mainos:

Edelleen onnistumisia odotellaan kuitenkin useilta pelaajilta. Petri Kontiola on kaapinut aloitusvoittoja kovalla prosentilla, mutta tehopisteet (0+2=2) ovat jääneet Liigan pistepörssin voittajalta vaisuiksi.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Tehoja odotellaan myös mm. KHL-mestari Oliwer Kaskelta, joka on koko turnauksessa merkkauttanut vain yhden syöttöpisteen. Identtiset tehot Kasken kanssa omaavalta Mikael Ruohomaalta odotellaan myös tehopisteitä, hän kuuluu ehdottomasti tulosyksikön pelaajiin.

Suomen kentälliset otteluun Latviaa vastaan:

Maalilla:
29 Harri Säteri

Varalla:
45 Jussi Olkinuora

1:
80 Saku Mäenalanen – 47 Peter Tiivola – 12 Marko Anttila
6 Tony Sund – 52 Mikael Seppälä

2:
22 Arttu Ruotsalainen – 15 Anton Lundell – 20 Niko Ojamäki
3 Olli Määttä – 7 Oliwer Kaski

3:
21 Jere Innala – 27 Petri Kontiola – 81 Iiro Pakarinen
55 Atte Ohtamaa – 2 Ville Pokka

4:
25 Jere Karjalainen – 13 Mikael Ruohomaa – 38 Teemu Turunen
40 Petteri Lindbohm – 39 Kim Nousiainen

Nähdäänkö tänään onnistumisia kenties Kontiolan, Kasken tai Ruohomaan toimesta? Vai jatkavatko Lundell, Ruotsalainen ja muut nuorukaiset pistetehtailuaan? Se nähdään kello 20:15 alkavassa ottelussa, kun Suomi kohtaa isäntämaa Latvian!