Aho ja Barkov arvostettiin NHL:n parhaiden sentterien listalle

Florida Panthersin kausi NHL:n parhaat pelaajat Suomalaiset Jukka Jalonen Florida Panthers Aleksander Barkov florida panthers nhl

Leijonahyökkääjistä sekä Sebastian Aho että Aleksander Barkov on mainittu NHL:n julkaisemalla listalla, johon on kasattu liigan 20 parasta sentteriä.

Ykkössijan tässä listauksessa vei nimiinsä Edmonton Oilersin Connor McDavid – eikä ihme, sillä moni pitää kanadalaista jopa maailman parhaana jääkiekkoilijana.

Edmonton Oilersista kolmen kärkeen mahtui myös Leon Draisaitl, jonka nimi löytyi kolmospaikalta. Oilers-duon väliin kiilasi Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon.

Mainos:

Aleksander Barkov puolestaan arvostettiin NHL-sentterien 10. sijalle.

– Hänen tasonsa on heitellyt viime aikoina, mutta on kiistämätön fakta, että hän on iso ja taitava keskushyökkääjä. Tämä kaveri on erinomainen molemmilla puolilla kiekkoa. Hän on uskomaton. Tasaisuus on ainoa asia, jota toivoisimme näkevämme hieman enemmän, NHL Networkin asiantuntija Mike Rupp perusteli suomalaisen sijoitusta.

Aho löytyy kolme sijaa Barkovin takaa, eli 13. paikalta.

– Pystyisikö hän ylläpitämään viime kauden hurjan tasonsa? Vastaus on kyllä, niin hän teki tänä vuonna. Hän on todella erityinen. Hän ei ole iso kaveri, joten hänen on oltava luova. On keksittävä keinot tuloksen tekemiseen, ja hän todella keksii, Rupp hehkutti Ahoa.