Suomen kentälliset Kanadaa vastaan – lyökö Mörkö sisään?

NHL-pelaajat Nuorten Leijonien Sveitsi Nuoret Leijonat Suomi - Saksa Suomen U20 joukkue Nuoret Leijonat Pikkuleijonat Leijonat Saksa - Suomi Suomen kentälliset Pikkuleijonat Leijonat Nuoret Leijonat Suomi U20

Suomi ja Kanada kohtaavat toisensa B-lohkon jännittävässä kamppailussa, jossa Suomi taistelee lohkovoitosta ja Kanada pudotuspelipaikasta. Suomen kentälliset päiväotteluun on julkaistu.

Leijonat lähtee otteluun hieman edellisestä ottelusta muutetuilla koostumuksilla. Jussi Olkinuora aloittaa maalilla ja mm. Hannes Björninen tekee paluun kokoonpanoon.

Kun Suomi ja Kanada edellisen kerran kohtasivat toisensa, pelattiin Bratislavassa MM-kullasta. Leijonat voitti ottelun 3-1 ja juhli historiansa kolmatta maailmanmestaruutta. Ottelun hahmo silloin oli Leijonien kapteeni Marko Anttila, joka kuritti Kanadaa kahdella täysosumallaan. Osuuko Anttila tänäänkin Kanadan verkkoon?

Mainos:

Suomen kentälliset Kanadaa vastaan:

Maalilla:
45 Jussi Olkinuora

Varalla:
29 Harri Säteri

1:
80 Saku Mäenalanen – 24 Hannes Björninen – 12 Marko Anttila
6 Tony Sund – 50 Miika Koivisto

2:
22 Arttu Ruotsalainen – 15 Anton Lundell – 20 Niko Ojamäki
3 Olli Määttä – 7 Oliwer Kaski

3:
21 Jere Innala – 27 Petri Kontiola – 81 Iiro Pakarinen
55 Atte Ohtamaa – 2 Ville Pokka

4:
38 Teemu Turunen – 13 Mikael Ruohomaa – 76 Jere Sallinen
40 Petteri Lindbohm – 39 Kim Nousiainen

Suomalaisista turnauksen aikana suuresti esille on noussut nuori hyökkääjä Anton Lundell, joka on ottanut joukkueen reppuselkään. Lundell on kuudessa ottelussa osunut vastustajan maaliverkkoon neljästi ja syöttöpisteitä tilille on tullut yksi.

Suomen ja Kanadan välinen ottelu alkaa kello 12:15. Suomi taistelee lohkovoitosta, kun taas Kanada tarvitsee kipeästi pisteitä päästäkseen pudotuspeleihin. Tsekkaa MM-kisojen otteluohjelma kokonaisuudessaan!