Nuoret Leijonat taistelee lohkovoitosta – näillä ketjuilla Kanadan kaatoon

Suomi - Sveitsi Suomen kentälliset Nuoret Leijonat Nuorten Leijonien kentälliset Nuoret Leijonat Antti Pennanen

Suomi ja Kanada kohtaavat tulevana yönä kello 01:00 Suomen aikaa alkavassa ottelussa toisensa lohko A:n kärkipaikan ratkaisevassa ottelussa. Nuorten Leijonien kentälliset otteluun on julkaistu.

Suomi ja Kanada kohtaavat toisensa U20 MM-kisojen lohko A:n lohkovoiton ratkaisevassa ottelussa. Ottelu pelataan Suomen aikaa maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Kumpikin joukkue on pelannut kolme aiempaa otteluaan turnauksessa ilman tappioita. Kanada pääsee otteluun puhtaalla pelillä, kun taas Nuorilla Leijonilla on allaan pieni kauneusvirhe jatkoajalle ja voittolaukauskilpailuun edenneessä ottelussa Tshekkiä vastaan. Näin ollen Kanadalla on täydet yhdeksän pistettä ja Suomella kahdeksan pistettä ennen viimeistä alkulohkon ottelua.

Mainos:

Ottelun panoksena on lohkovoitto. Ottelun voittaja nappaa varmuudella lohkovoiton ja saa vastaansa pudotuspeleissä lohko B:ssä neljänneksi sijoittuneen joukkueen. Ottelun häviäjä sijoittuu lohkossa toiseksi.

Nuorten Leijonien kentälliset Kanadaa vastaan

Maalivahti:
1 Leevi Meriläinen

Varamaalivahti:
31 Juha Jatkola

1:
22 Roni Hirvonen – 34 Aatu Räty – 37 Joakim Kemell
3 Ruben Rafkin – 7 Topi Niemelä

2:
13 Roby Järventie – 18 Joel Määttä – 29 Kasper Simontaival
6 Eemil Viro – 21 Aleksi Heimosalmi

3:
28 Eetu Liukas – 27 Oliver Kapanen – 23 Kalle Väisänen
4 Joni Jurmo – 10 Kasper Puutio

4:
19 Juuso Mäenpää – 20 Samuel Helenius – 33 Brad Lambert
2 Matias Rajaniemi

13. hyökkääjä:
35 Roni Karvinen

Ottelu Kanada – Suomi alkaa kello 01:00 Suomen aikaa ja ottelu on katsottavissa ilmaiseksi TV5 -kanavalta. Kaikki turnauksen ottelut on katsottavissa maksullisen Discovery+ -palvelun kautta.