U20 MM-pronssiottelu: Tshekki-Suomi | Näin katsot ottelun tv:stä 5.1.2024

Suomi-Tshekki tv U20 MM-kisat

Suomi ja Tshekki taistelevat MM-kisojen pronssimitaleista perjantaina. Kumpi joukkue onnistuu lataamaan itsensä paremmin?

Nuorten Leijonien hieno taistelu USA:ta vastaan ei lopulta riittänyt, kun jenkit marssi finaaliin 3-2-voiton kera. Hieman jossiteltavaakin jäi, sillä Kasperi Kulonummelle tuomittiin viimeisillä minuuteilla hyvin kyseenalainen rangaistus, jonka USA käytti hyväkseen voittomaalin muodossa.

Niin tai näin, Suomen kohtalona on pelata pronssisista mitaleista Tshekkiä vastaan. Tshekin ja Ruotsin välinen välierä päättyi 5-2-lukemiin.

Mainos:

Pronssimatsi kulminoituukin varmasti siihen, kumpi joukkue onnistuu henkisesti latautumaan paremmin välieräpettymyksen jälkeen. Tshekillä on allaan hieno puolivälierien voitto Kanadasta, joten kykyä ja taitoa kyllä löytyy.

Näin katsot ottelun tv:stä:

U20 MM-kisat on nähtävillä kokonaisuudessaan Discovery+ palvelussa, mutta välieristä lähtien kaikki ottelut tulevat ilmaiseksi TV5-kanavalta. Suomen pronssiottelun lähetys käynnistyy torstaina Leijonastudiolla kello 15:30 ja itse matsi pistetään liikkeelle 16:00.

USA:n ja Ruotsin välinen finaali puolestaan käynnistyy klo 20:30.