SUPERKISA! Veikkaa Leijonien sijoitus ja voita 1000€ televisio!

superkisa

Jääkiekon MM-kisojen alkaminen on yksi vuoden kohokohdista, joten sen vuoksi laitetaan käyntiin todellinen superkisa!

Nyt jos koskaan kannattaa lähteä mukaan kisaan, sillä juurikaan parempaa palkintokattausta et tule löytämään! Kyseessä on äärimmäisen yksinkertainen kisa, jossa voi pärjätä myös pelkällä arvauksella.

Voittaja nappaa itselleen noin 1000 euron arvoisen 55-tuumaisen 4K-television, mutta sen lisäksi myös toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneelle jaetaan palkinnot. Toiselle lähtee 500€ lahjakortti Verkkokauppa.comiin ja kolmanneksi sijoittuneelle puolestaan Unibetin tuotepalkinto.

Mainos:

Ensisijaisesti katsotaan Suomen sijoituksia, jonka jälkeen voittajat ratkaistaan maalimäärän perusteella. Eli oikean sijoituksen saanut ja lähimmäksi maalimäärän veikannut palkitaan pääpalkinnolla. Toiseksi puolestaan sijoittuu oikean sijoituksen veikannut ja toiseksi lähimmäksi maalimäärän arvannut.

Kilpailun säännöt:

  1. Veikkaa Suomen sijoitus ja maalimäärä jääkiekon MM-kisoissa alapuolella olevaa lomaketta hyödyntäen.
  2. Sinulla täytyy olla osallistuaksesi Unibetin aktiivinen pelitili. Mikäli sinulla ei vielä ole, niin saat sen auki TÄMÄN LINKIN kautta.
  3. Palkinnot toimittaa Unibet.
  4. Voittajiin olla yhteydessä sähköpostitse tulosten ratkettua. Osallistuessasi kisaan annat oikeuden tarkistaa ehtojen täyttymisen.
  5. Palkinnot tulee vastaanottaa 72 tuntia ilmoituksesta. Mikäli emme saa voittajaan yhteyttä, niin palkinto jaetaan seuraavaksi parhaimmalle veikkaajalle.
  6. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.
  7. Osallistumisaikaa on 22.05. klo 16:15 asti.

SUPERKISAAN OSALLISTUMINEN ON PÄÄTTYNYT. Voittajiin ollaan yhteydessä MM-kisojen finaalin ratkettua.

Palkinnot:

  1. 55” 4K TV (arvo noin 1000€)
  2. 500€ Verkkokauppa.com -lahjakortti
  3. Unibet-tuotepaketti