Ylivoima toimii! Teemu Hartikainen naulasi komean osuman kolmannessa erässä

Teemu Hartikainen

Leijonat alkoi saada kolmannessa erässä hiljalleen koneita käyntiin Unkaria vastaan. Suomen neljännen maalin verkkoon iski Teemu Hartikainen komean ylivoimakuvion päätteeksi.

Kaksi ensimmäistä erää Suomen ja Unkarin ottelussa olivat Leijonilta vaisuja. Koneita ei vieläkään meinattu saada käyntiin ja tilanne olikin kahden erän jälkeen Suomelle vain 2-1.

Kolmannessa erässä alkoi kuitenkin tapahtua. Suomi iski ensimmäisen noin kolmen minuutin aikana kaksi osumaa, kun ensin Atte Ohtamaa iski kiekon verkkoon ja sen jälkeen oli ykkösylivoiman vuoro iskeä. Mikko Rantanen hankki jo kolmannen syöttöpisteensä samaan iltapäivään, kun tarjoilu Teemu Hartikaiselle tuotti tulosta. Toisen syötön maaliin nappasi Mikko Lehtonen.