Kova paljastus! Toronto neuvottelee Rasmus Ristolaisen hankkimisesta

Rasmus Ristolainen Toronto

Toronto Maple Leafs on kiinnostunut hankkimaan suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen riveihinsä Buffalo Sabresista. Asiasta kertoi TSN:n toimittaja Pierre LeBrun.

LeBrunin tietojen mukaan seurat ovat jo neuvotelleet Ristolaisen siirtymisestä Kanadan puolelle. Lopullinen siirto tapahtuisi kuitenkin vasta kesällä, koska Toronto taistelee parhaillaan isojen palkkakatto-ongelmien kanssa.

Ristolaisen nimi on ollut tiiviisti siirtohuhuissa viime kausien aikana. Viime kesänä lähtöä Buffalosta pidettiin lähes varmana, sillä suomalaispuolustaja jätti siirtopyynnön seurajohdolle.

Mainos:

Lopulta asiat saatiin järjestymään ja Ristolainen jatkoi Buffalon riveissä. Kuluva kausi on sujunut Ristolaisella henkilökohtaisella tasolla hieman paremmin, mutta Buffalon meno on ollut aivan yhtä synkkää kuin viime vuosina muutenkin.

Näin ollen Ristolainen olisi myös Leijonien käytettävissä kevään jääkiekon MM-kisoissa. Puolustaja ei ole kuitenkaan viime vuosina ollut kovinkaan halukas liittymään joukkueen mukaan, vaan Ristolainen on enemmänkin keskittynyt valmistautumaan taas uuteen NHL-kauteen.