Victor Hedman pudotuspelien arvokkain pelaaja

Victor Hedman

NHL:n kuplassa pelatut pudotuspelit tulivat viime yönä päätökseensä. Tampa Bay Lightning vei mestaruuden nimiinsä ja odotetusti Conn Smythe Trophyn voittaja löytyi voittajajoukkueen riveistä. Ruotsalaispuolustaja Victor Hedman valittiin pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Kuten odotettua oli, Conn Smythe Trophyn voittaja löytyi mestarijoukkueesta. Pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi oli monta hyvää vaihtoehtoa.

Tampan kantavia voimia pudotuspeleissä olivat Brayden Point, joka takoi hurjat 14 maalia ja yhteensä 33 tehopistettä pudotuspelien aikana. Pointin lisäksi on nostettava esille nimet Nikita KucherovAndrei Vasilevski sekä Victor Hedman.

Mainos:

Oikeastaan kenet tahansa mainituista nimistä olisi voinut valita pudotuspelien MVP:ksi. Point ja Kucherov takoivat hurjia tehoja taululle, Vasilevski pelasi ehjät pudotuspelit Tampan maalilla ja Hedman toimi puolustuksen kiistattomana liiderinä.

Tällä kertaa Conn Smythe Trophyn voittajan valinnassa alakerran herruus oli valttia, kun pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin Victor Hedman.

Katso alta Victor Hedmanin valinta NHL:n pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi:

Jos video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen Sportsnetin Youtubesta.

Tulevan NHL-kauden järjestämistapa ei ole vielä varmistunut, mutta tämän hetken tiedon mukaan kausi 2020-21 tullaan aloittamaan joulukuussa 2020.