Vitali Abramov tehoili Ässät kumoon

Vitali Abramov

Jukurit ja Ässät kohtasivat torstai-illan ainoassa Liiga-ottelussa. Jukureiden debytantti Vitali Abramov oli ratkaisevassa roolissa kun mikkeliläiset nappasivat kauden ensimmäiset pisteensä.

Jukurit ja Ässät kohtasivat toisensa torstai-iltana Mikkelissä pelatussa ottelussa. Ottelun avauserä oli maaliton, mutta toisessa erässä maalihanat saatiin auki.

Aleksandr Jakovenko vei kotijoukkueen toisessa erässä johtoon hieman sen jälkeen, kun ottelu oli edennyt yli puolivälin. Lukemista 1-0 lähdettiin toiselle erätauolle.

Jukureiden kokoonpanoon eiliseen otteluun vahvistukseksi tullut Vitali Abramov vei joukkueensa 2-0 -johtoon noin kolme minuuttia ennen ottelun loppua ja Jukurit tarrasi vahvasti kiinni kolmeen pisteeseen.

Vaan aivan ei Jukureiden nolla loppuun asti pitänyt, kun ajassa 58:47 Otto Kivenmäki toi Ässät maalin päähän. Vain kaksi sekuntia ennen loppua, pitkän videotarkastelun jälkeen, Jakob Stenqvist sai kiekon maaliin sääntöjen puitteissa ja näin Ässät tuli tasoihin ja ottelu eteni jatkoajalle.

Jatkoajallakaan draamaa ei puuttunut. Vain kaksi sekuntia ennen jatkoajan päätöstä Jukureiden pelaajaa rikottiin maalintekotilanteessa ja kotijoukkue sai rangaistuslaukauksen. Laukausta tuli suorittamaan ottelun ratkaisuhahmo Abramov, joka veivasi kiekon reppuun ja näin Jukurit otti kauden ensimmäiset pisteet ja ensimmäisen voittonsa.

Vitali Abramov ratkaisi ottelun Mikkelissä – katso alta ottelun huippuhetket:

Mikäli video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen Youtubesta.

Tänään Liigassa pelataan viisi ottelua. Illan kierros alkaa tuttuun tapaan kello 18:30.