Vitali Abramov vahvistamaan jumbona majailevaa Jukureita

Vitali Abramov

Jukurit solmi sopimuksen Ottawa Senatorsin sopimuspelaajan kanssa syyskuussa, kun Vitali Abramov päätyi 1-vuotiseen lainasopimukseen mikkeliläisseuran kanssa.

Vitali Abramov saapui Mikkeliin syys-lokakuun vaihteessa ja on viettänyt nyt aikaansa karanteenissa. Jukureiden tiedotteen mukaan karanteeni on nyt ohi ja Abramov on liittynyt joukkueen vahvuuteen.

”Abramovin karanteeni- ja testaustoimet on toteutettu tiiviissä yhteistyössä terveysviranomaisten kanssa. Hänet on koronatestattu kahdesti Mikkelissä karanteeniaikana ja molemmat testit ovat olleet negatiivisia, joten Abramov sai luvan liittyä joukkueen vahvuuteen.” Jukurit tiedottaa.

Mainos:

Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtari kuvaili Abramovia seuraavasti syyskussa sopimusjulkistuksessa:

– Kyseessä on erinomainen luistelija, olipa kyse sitten kiihdytyksestä, huippunopeudesta tai ketteryydestä. Lyhyestä varrestaan huolimatta Abramov on vahvasti kiinni kiekossa ja vahvan alavartalonsa ansiosta hän pysyy hyvin jaloillaan myös ahtaissa laitaväännöissä.

– Abramovin rooli on meillä pitää vauhtia ja ampua maaleja. Hän haluaa tehdä maaleja ja on laukaisuhimoinen maalintekijätyyppi.

Abramov on Jarmo Kekäläisen kolmannen kierroksen varaus vuodelta 2016. Nyt venäläinen on lainalla Ottawa Senatorsin organisaatiosta. NHL-joukkueella on oikeus kutsua Abramov takaisin lainan aikana.

Jukurit kohtaa tänään Liigan ainoassa ottelussa Ässät Mikkelissä. Vitali Abramov on kotijoukkueen kokoonpanossa ottelussa.

Lue myös: Georges Laraque ihmetteli Taylor Hallin ratkaisua – ”Jos tämä on totta…”