Jokereiden tilanteessa jälleen käännös – hakemusta Mestikseen ei käsitelty

Helsingin Jokerit Joel Harkimo KHL Jokerit SKA korona Jokereiden Jokereille

Helsingin Jokerit on ollut yksi kiekkokauden kuumista puheenaiheista. Eikä suotta, helsinkiläisseura herättää tunteita suuntaan jos toiseen ja seuran ympärillä tapahtuu jatkuvasti yhtä jos toista.

Helsingin Jokereiden hakemus sarjapaikasta Suomen korkeimmalle sarjatasolle Mestikseen piti käsitellä tänään tiistaina 24. tammikuuta.

Nyt tilanteessa on kuitenkin tapahtunut täyskäännös. Asialistalla tänään ollut Jokereiden hakemus Mestikseen on jätetty käsittelemättä seuran omasta pyynnöstä.

Mainos:

– Saimme eilen Team Jokereilta pyynnön olla käsittelemättä heidän jättämäänsä hakemusta. Tämä Jokereiden pyyntö perustui heidän arvioonsa sarjapaikkahakemukseen vaadittavista tiedoista ja taustaselvityksistä, liittohallituksen puheenjohtaja Harri Nummela toteaa jääkiekkoliiton tiedotteessa.

Määräaika lisenssihakemuksille tulevalle kaudelle 2023-24 on 31. maaliskuuta. Lisenssiä hakevalla taholla on ennen hakemusta oltava liittohallituksen myöntämä sarjapaikka. Jokerit on suunnitelut paluuta kiekkokaukaloihin ja Suomen maan kamaralle kaudelle 2023-24.